04:29:59 17.01.2021
 
Stiri

​Năstase se oferă să preia funcția de PREMIER și să-și asume guvernarea, dacă opoziția parlamentară va VOTA, înaintea învestirii noului guvern, un set de LEGI. „Platforma „DA” se angajează să declanșeze cel mai aprig RĂZBOI dus vreodată”

Actualitate 15.05.2020 17:41 Vizualizări2725 Autor: Ziarul National
​Năstase se oferă să preia funcția de PREMIER și să-și asume guvernarea, dacă opoziția parlamentară va VOTA, înaintea învestirii noului guvern, un set de LEGI. „Platforma „DA” se angajează să declanșeze cel mai aprig RĂZBOI dus vreodată”


„Orice fel de discuție cu Platforma „DA”, care să ducă la demiterea Guvernului Chicu, nu poate avea loc decât după ce această ipotetică majoritate parlamentară anti-Dodon se califică a fi demnă și hotărâtă de a face oamenilor dreptate și o viață mai bună. Această majoritate trebuie să voteze, înaintea demiterii actualului guvern, un set de legi care să susțină hotărârea parlamentului votată pe 8 iunie 2019, prin care R. Moldova a fost declarată stat capturat”, a declarat liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase, în cadrul unui interviu pentru gândul.info.

Potrivit lui Năstase, la ora actuală au început să fie vehiculate fel de fel de scenarii în care se împart deja funcții și se garantează candidaturi la prezidențiale.

„Vedem cu toții că hoții de ieri sunt cinstiții de astăzi și mai vedem, cu infinită tristețe, că cei care anul trecut decideau să se alieze cu un oportunist și un mincinos pentru a-i da jos de la putere pe hoți, de această dată sunt dispuși să se alieze cu hoții pentru a-l pedepsi pe mincinos și oportunist”, a menționat Năstase, făcând referire, cel mai probabil, la PAS și Maia Sandu.

În cazul în care declarația privind statul capturat nu este pusă în aplicare imediat, atunci Platforma „DA” nu va purta discuții privind formarea unei noi majorități parlamentare cu partidele de opoziție.

„Dacă interesul acestei așa-zise majorități politice este doar preluarea puterii, iar aceste legi pe care le vom propune în zilele următoare nu vor fi asumate și votate, Platforma „DA” va refuza să facă parte dintr-un asemenea scenariu obscur și descalificant. Dacă acești politicieni, care astăzi defilează pe la toate televizoarele vorbind halucinant despre democrație și despre Europa, cred că propunerea noastră nu este serioasă și asumată, atunci avem de făcut un anunț care să-i convingă de contrariul.

În cazul în care se activează hotărârea parlamentului prin care R. Moldova a fost declarată stat capturat și se votează întregul pachet de legi speciale din suport, Platforma „DA” își asumă guvernarea în totalitate, imediat, la nivel de prim-ministru și cabinet complet și se angajează să declanșeze cel mai aprig război dus vreodată cu corupția și sărăcia, la nivel de stat, prin măsuri și acțiuni fără precedent, toate în favoarea poporului și niciuna împotriva acestuia”, a punctat Năstase.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Vasile 15.05.2020 18:01

Iaca si aicise cocoteaza macako! Lumea vrea sa scape de niste prezervativi inputiti si se filtreaza niste GAY PARFUMATI! Idiotule te vari ca musca pe ciocanul kalului.

Gigi 15.05.2020 18:02

Este nevoie numai de dat jos guvernul antinational Chicu si de al pune la punct pe Dodon, atat! Gata cu piarul tau ieftin, ca nimeni nici nu te doreste prim-ministru.

Gh. Știrbu 15.05.2020 22:53

Cât de mult nu ar fi criticată majoritatea PSRM-ACUM, ea a fost riscantă, dar asumată și și-a avut rostul pentru că: 1. Criminalul Plahatniuc și încă vreo câțiva complici de a lui, sunt fugari. 2. Evident a dispărut frica care paralizase societatea și azi avem o mai multă libertate. 3. Avem o altă Curte Constituțională și acest fapt e unul important. 4. A fost anulat votul mixt, care a adus în Parlamentul actual 38 de deputaȚi de soiul lui Șor, Nichiforciuc, Diacov, Novac, etc. Iar dacă A. Năstase o atacă pe M. Sandu, însemnă că O.Țîcu a avut dreptate când l-a nimit MIZERABIL.

Stoiu 16.05.2020 01:33

Declarații tari, rostite de un politician care încet,încet se transformă într-un adevărat demagog, pentru că ceea ce el invocă și cere, cu actualul parlament - este utopie.

Stoiu 16.05.2020 02:07

Declarații tari, rostite de un politician care încet,încet se transformă într-un adevărat demagog, pentru că ceea ce el invocă și cere, cu actualul parlament - este utopie. Apropo jurnalistul român cu ironie l-a numit pe A. Năstase - romantic

eugen ivasi 16.05.2020 09:49

Иными словами,задача ДА-сохранить комфортное для Додона правительство Кику до президентских выборов.Страховка социалистов.

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.01.2021 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Declarația politică ...

11.01.2021 17:20 Ziarul National Victor Chirilă // R. Moldova - Ucrain...

11.01.2021 09:01 Nicolae Negru Nicolae Negru // Primul pas, Maia San...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md