00:38:54 15.06.2024
Stiri

INCREDIBIL // Au găsit un depozit plin cu pungi. Au chemat poliția imediat după ce au văzut conținutul lor

Știri 04.07.2018 18:02 Vizualizări2474 Autor: Ziarul National
INCREDIBIL // Au găsit un depozit plin cu pungi. Au chemat poliția imediat după ce au văzut conținutul lor sursa: ciao.ro


Autoritățile din Vietnam au făcut o descoperire șocantă într-un depozit.

Au găsit un depozit plin cu pungi și le-au desfăcut! Locația aparținea unul bărbat suspectat de braconaj. Dar dovezile nu erau suficiente pentru a-l cerceta. După lupte seculare, au obținut actele necesare unei percheziții ca la carte. Au rămas șocați de descoperire!

Anchetatorii au descins în depozit și au găsit zeci de pungi și saci, unul peste altul. Erau pe podea și părea că sunt gata de a fi mutați în altă parte, informează thedodo.com. Încăperea mirosea a mort și a chimicale.

În saci se aflau zeci de trupuri aparținând unor țestoase moarte. Animalele fuseseră prinse pe rând. Urmau să fie vândute în China. „A fost șocant să vezi atâtea cadavre la un loc”, a mărturisit un martor la percheziție.

Alte camere erau pline până aproape de tavan cu cadavre împăiate. Erau aranjate ca bucăți de mobilier, pline de praf. Broaștele fuseseră împăiate pentru a fi vândute că suveniruri în China. Cu ajutorul acestei descinderi, anchetatorii au mai găsit încă alte cinci depozite.

În ele se afla același lucru: o masă moartă de țestoase. Anchetatorii au găsit 7.000 de cadavre de broaște țestoase. Majoritatea erau din rasa hawksbill, aflate pe cale de dispariție. În prezent, mai există 8.000 de femele hawksbill în toată lumea.

Această specie este vânață de oameni datorită carapacelor colorate. Din ele se pot realiza diverse bijuterii și ornamente. Din cauza lăcomiei oamenilor, aceste animale extrem de importante pentru ecosistemul oceanelor sunt în pericol.

Sursa: ciao.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md