03:49:39 24.09.2018
 
Stiri

Ghimpu spune că a rămas ȘOCAT după decizia PD de a BOICOTA referendumul împotriva lui Chirtoacă: „Cred că decizia e sinceră, poate le-a deschis Dumnezeu cartea”

Politică 03.10.2017 14:20 Vizualizări1846 Autor: Ziarul National
Ghimpu spune că a rămas ȘOCAT după decizia PD de a BOICOTA referendumul împotriva lui Chirtoacă: „Cred că decizia e sinceră, poate le-a deschis Dumnezeu cartea”

Liderul Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, salută decizia Partidului Democrat (PD) de a boicota referendumul inițiat de socialiști în vederea demiterii primarului suspendat al capitalei, liberalul Dorin Chirtoacă.

Potrivit lui Ghimpu, putea în general să nu se ajungă la acest referendum, programat pentru 19 noiembrie, dacă și consilierul democrat din Consiliul Municipal Chișinău nu vota.

„M-ați șocat cu această decizie a PD-ului. Era mai bine dacă PD-ul nu dădea votul în CMC și nu mai ajungeam la aceasta. Una e ce spui și alta e ce faci. Eu azi cred că decizia lor e sinceră și mă bucur că și-a amintit de coaliție. Am făcut multe lucruri bune. Cine știe, poate le-a deschis Dumnezeu cartea și s-au mai uitat și și-au amintit că aici e bine, aici e rău, aici faci păcate, aici nu faci păcate. Poate au înțeles că e de ajuns câte păcate au. Eu vreau să cred că e sinceră. O să vedem în realitate ce va fi. Mai ales că acest referendum nu aduce nimic. Se va alege un primar pentru un an de zile, iar aici e vorba de cheltuieli de 40-50 de milioane de lei”, a spus Mihai Ghimpu.

De menționat că PD, prin intermediul purtătorului de cuvânt al formațiunii, Vitalie Gămurari, a anunțat astăzi că formațiunea condusă de Vlad Plahotniuc boicotează referendumul anti-Chirtoacă. Democrații consideră că acest referendum „nu are nimic cu problemele reale ale oraşului Chişinău și este o iniţiativă strict politică, strict electorală a Partidului Socialiștilor din R. Moldova și a președintelui Igor Dodon”.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Dumitru 03.10.2017 15:02

Ei umblă și Ghimpu cu cioara boită!Și Dodon a făcut mai multe decât acesta pentur unionism, dacă sincer nu vreau să-i mai văd mutra prin politica din țară.

Adevarul 03.10.2017 15:03

A declarat concrent si cred ca clar pentru toti, ca nu vor face front comun cu partidele pro-ruse precum a facut-o Maia si Nastase, de aceea si nu fac in cele din urma jocul socialistilor.

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md