16:07:06 24.04.2019
 
Stiri

EMOȚIONANT // Scrisoarea unui bărbat, care poate fi adresată oricărei femei!

Știri 31.07.2018 19:04 Vizualizări798 Autor: Ziarul National
EMOȚIONANT // Scrisoarea unui bărbat, care poate fi adresată oricărei femei! Sursa: secretele.com

Scrisoarea despre care îți vorbesc, poate fi ușor interpretată, la început, ca fiind una dedicată bărbaților, însă esența ei este alta. Citește-o până la final și vei înțelege că orice femeie trebuie să o citească!

„Dragi bărbați,

Ne definim ca fiind sexul tare, deși de multe ori suntem mai sensibili decât femeile și aterizăm în groapă foarte ușor. Într-o zi, sora mea plângea în cameră. Tata a mers la ea să o întrebe care este motivul supărării sale. Am ascultat îndelung conversația, însă o singură frază mi-a rămas în minte, pe care o port cu mine chiar și acum, după opt ani:

„Draga mea, îndrăgostește-te de un bărbat matur, unul adevărat și nu vei mai plânge niciodată!”.

Mă întrebam apoi, constant, ce voia să zică tatăl meu prin această frază, și, odată cu trecerea timpului și cu maturizarea mea, am ajuns la concluzia că dacă toți bărbații ar renunța la orgoliu și ar lupta cu adevărat, pentru tot ceea ce își doresc, lumea ar fi mai bună.

Am învățat, datorită lecției date de către tatăl meu, că un bărbat adevărat nu este acela care cumpără totul, care are mașini și schimbă femeile ca pe șosete, ba chiar le cumpără sufletul cu cadouri și excursii magnifice.

Tatăl meu i-a mai spus și să nu caute un bărbat care vorbește toată ziua despre el însuși, fără să îi pese de ce simte ea. Nici un bărbat care să se laude, chiar dacă ar putea-o face.

Să nu se apropie de un bărbat care să o critice, chiar dacă ea nu pare mereu ca scoasă din cutie. În cele din urmă, mi-am dat seama că tatăl meu avea dreptate.

De multe ori, chiar și eu îmi căutam iubite după un anumit tipar: voiam să le schimb, pentru că așa voiam eu. Doream să fie mai sexy, mai inteligente, să se machieze mai puțin sau să vorbească mai puțin.

Însă așa nu puteam obține niciodată fericirea. Am conștientizat că nici eu nu eram un bărbat adevărat, cum nu eram capabil să apreciez interiorul unei femei, fără să îi cer să se schimbe mereu.

Acum, sora mea este căsătorită, are deja trei copii și este pe deplin fericită. Bărbatul ei nu este nici cel mai musculos, nici cel mai frumos, nici cel mai bogat. Este un bărbat adevărat, adică acel bărbat care nu a făcut-o niciodată să sufere”.

Sursa: secretele.com

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2019 09:12 Nicolae Negru Președintele Zelenski, coborârea acto...

19.04.2019 09:16 Nicolae Negru „ACUM” va înlocui PSRM, Plahotniuc aș...

18.04.2019 13:18 Ziarul National Victor Chirilă // Cine și cum va guve...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md