06:51:02 25.09.2021
Stiri

Bărbatul care trebuie să bea 20 de litri de apă PE ZI că să supraviețuiască!

Știri 31.01.2019 14:19 Vizualizări1755 Autor: Ziarul National
Bărbatul care trebuie să bea 20 de litri de apă PE ZI că să supraviețuiască! Sursa: ciao.ro


Este singurul om din lume cunoscut care suferă de această afecțiune. Bărbatul nu poate fi vindecat cu metodele actuale ale medicinii.

Deși pentru mulți sună foarte cunoscut îndemnul „beți doi litri de apă pe zi”, pentru el totul este de zece ori mai dificil și asta doar ca să rămână în viață.

Marc Wübbenhorst are 35 de ani și este arhitect dar suferă de o boală extrem de rară. Îi este constant sete și trebuie să bea zilnic cel puțin 20 de litri de apă. Totul a început încă din copilărie atunci când mama lui a observat că îi era sete în permanență și că urina aproape non-stop.

Și după ce a fost dus la doctori, i s-a pus un diagnostic crunt. Nu va putea rezista în viață mai mult de două ore fără să bea apă. Dacă nu bea cei 20 de litri pe zi, riscă să între în crize grave de deshidratare care îl pot face să sufere inclusiv de afecțiuni ale creierului.

„După o oră și 30 de minute, încep să simt că îmi este extrem de sete, iar imediat după asta încep să mi se usuce buzele. Dacă nu beau apă încep să fac o febră foarte puternică și mi se face rău, mă doare foarte tare capul și amețesc. Bineînțeles că dacă beau apă la fiecare oră și jumătate, tot la fel de des trebuie să merg și la toaletă. Cred că în total merg la toaletă de 18 sau 20 de ori pe zi”, își povestește bărbatul viața de zi cu zi.

Explicată de medici problema lui ar suna cam așa: rinichii lui au un defect care îi face să nu răspundă la hormonul din corp, responsabil cu retenția apei, iar prin compensare Marc trebuie să bea cantități uriașe de apă ca să supraviețuiască. Boala lui nu are niciun fel de tratament și sub nicio formă nu poate fi vindecată, iar mulți medici vor să-l studieze pe Marc pentru a găsi un posibil antidot pentru această condiție.

Sursa: ciao.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Chère Caroline 28.02.2020 02:01

CUM DR ODION MĂ AJUTĂ ÎNTRUCEȘTE-MĂ EX EXITIATOR ÎNAPOI. O MULȚUME FĂRĂ MULȚI DE DR ODION PENTRU RESTAURAREA FAPTĂȚII ÎN FAMILIA MEA. Sunt foarte recunoscător dr. ODION pentru munca deosebită pe care a făcut-o pentru mine și familia mea. Am fost căsătorită 19 ani până când o femeie a venit și mi-a distrus căsnicia și familia. Ultimii ani au fost tristi pentru mine fara sotul meu. Sunt foarte recunoscător și recunoscător pentru DR ODION. De când a lucrat pentru mine, soțul meu s-a întors la mine și la copiii noștri, rugându-ne să-l iertăm. Înainte de a contacta DR ODION, soțul meu mă ura în măsura în care nici măcar nu voia să mă mai vadă. Înainte de revenirea soțului meu eram foarte jos, frustrat și singur. Cealaltă femeie era întotdeauna în cale. DR ODION mi-a dezvăluit că această femeie îmi ținea soțul departe și chiar mă făcea să fiu bolnavă. Am găsit DR ODION prin recomandarea unui prieten. La început nu eram sigur pentru că mă îndoiam de turnarea vraja. După consultația DR ODION, mi-a spus că doamna a aruncat o vrajă soțului meu doar pentru a-l păstra doar pentru el și mi-a spus articolele pe care trebuie să le cumpăr. La 2 zile după ce DR ODION și-a aruncat vraja, soțul meu s-a întors la mine în genunchi și a început să mă roage iertare. Sotul meu imi spune si imi arata zilnic cat de mult ma iubeste si chiar vreau sa spun un lucru foarte mare multumiri lui DR ODION. Avem chiar un succes mare de bani. Viața mea despre care am crezut că s-a terminat este acum o viață fericită alături de soțul meu și de copiii noștri. Vă rog, dacă aveți o problemă ca și cum am avut chiar divorț, contactați imediat DR ODION. El îți va schimba viața pentru totdeauna, iar cea mai bună parte este că munca sa nu dăunează nimănui. Contactați-l imediat prin e-mail: (drodion60@yandex.com) sau sunați / Whattsapp numărul său de telefon mobil +2349060503921 contactați-l acum și problemele dvs. vor fi rezolvate pentru totdeauna. Vă mulțumim încă o dată DR ODION pentru marea ta muncă

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.09.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ce înseamnă pentru „...

20.09.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Apatia transnistrean...

17.09.2021 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dilema Maiei Sandu

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Maia Sandu trebuie să plece la Moscova pentru a-l ruga pe Vladimir Putin să vândă gaze mai ieftine Republicii Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md