13:43:27 22.04.2024
Stiri

VIDEO // Cerere în căsătorie eșuată! Incredibil ce s-a întâmplat cu inelul

Știri 06.12.2018 07:30 Vizualizări1850 Autor: Ziarul National
VIDEO // Cerere în căsătorie eșuată! Incredibil ce s-a întâmplat cu inelul sursa: google.ro


O cerere în căsătorie este unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții. Însă nu și pentru un cuplu din Anglia, care a avut parte de cel mai mare ghinion în punctul culminant al cererii.

John și iubita sa, din Londra, au mers în vacanță la New York, iar tânărul a decis că este cel mai potrivit moment pentru a-și cere partenera de soție. Dar, atunci când a rostit întrebarea, el a pierdut inelul.

Gândindu-se că ar fi romantic să o ceară pe Daniella de soție în Times Square, John s-a așezat în genunchi și a scos inelul de logodnă. Dar, în clipa în care a vrut să i-l pună pe deget, buclucașul inel i-a scăpat, căzând peste doi metri, printr-o gaură de ventilație a metroului new-yorkez.

Camerele de supraveghere au surprins întreaga întâmplare. Bărbatul s-a așezat pe jos în încercarea de a-l recupera, însă fără sorți de izbândă. A doua zi, polițiștii au găsit inelul în gaura de ventilație și au dat sfoară în presă și pe rețelele de socializare pentru a găsi proprietarii.

Fotografia inelului și înregistrarea cu cei doi încercând să îl recupereze, au fost redistribuite de peste 20.000 de ori pe Twitter. Într-un final, vestea a ajuns și la urechile celor doi îndrăgostiți, care se întorseseră deja în Marea Britanie.

„Mulţumim, Twitter! Caz rezolvat”, au scris poliţiştii și cei doi tineri îndrăgostiți, anunţând că vor găsi o cale de a trimite bijuteria lui John.

Sursa: unica.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md