22:39:33 29.05.2023
Stiri

Culmea INVENTIVITĂȚII // Cum și-a cerut iubita în căsătorie un bărbat din Marea Britanie

Știri 23.01.2019 07:30 Vizualizări1321 Autor: Ziarul National
Culmea INVENTIVITĂȚII // Cum și-a cerut iubita în căsătorie un bărbat din Marea Britanie Sursa: avantaje.ro


Imaginația nu are limite! Cum altfel am putea aprecia inventivitatea unui englez de a-i ascunde iubitei inelul de logodnă în pământ pentru a o lăsa să-l descopere singură…

Bărbatul, Jamille Swainson, de 31 de ani, s-a gândit cum să pună la punct cea mai originală cerere în căsătorie. În care să includă romantism, aventură, amuzament și o experiență pe care, cu siguranță, niciunul dintre ei n-o va uita prea ușor.

Așadar, costisitorul inel cu safir și diamante a fost îngropat în pământ într-o cutiuță de metal în speranța că viitoarea logodnică va avea abilitatea să-l descopere cu ajutorul unui detector de metale.

Ziua cea Mare a Căutărilor le-a adus celor doi îndrăgostiți o sumedenie de surprize: cu detectorul de metale pe suprafața „incriminată”, tânăra Harriet Haseler a făcut câteva descoperiri demne de munca istovitoare a unui arheolog. Detectorul a anunțat-o când, sub pământ se află metal, dar nu mică i-a fost mirarea să găsească o monedă de un penny din secolul XVIII, un glonț de flintă, un bănuț de argint și un capac din epoca victoriană. Într-un final a găsit și cutiuța de metal în care se afla inelul. Când a descoperit-o, bărbatul a îngenuncheat în fața ei și a cerut-o de nevastă.

„I-am cerut să o deschidă și să se uite înăuntru. A rămas fără grai…” a spus inventivul logodnic Jamille Swainson, vizibil emoționat.

„Ideea aceasta cu detectorul de metale mi-a venit după ce Harriet mi-a povestit cât de mult i-a plăcut în copilărie această unică experiență alături de bunica ei. Am planificat totul astfel încât să nu aibă nici cel mai mic indiciu că i se pregătește ceva. Am aranjat să plecăm într-un weekend departe de agitația orașului, iar acolo în jurul cabanei am ascuns inelul. Mi-a ieșit!

Sursa: avantaje.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md