04:38:56 30.05.2023
Stiri

Un PARTID aflat pe val îi face o OFERTĂ lui Dorin Chirtoacă: „Avea un viitor politic remarcabil, dar…”

Politică 20.10.2017 12:30 Vizualizări6763 Autor: Ziarul National
Un PARTID aflat pe val îi face o OFERTĂ lui Dorin Chirtoacă: „Avea un viitor politic remarcabil, dar…”


Prim-vicepreședintele Partidului Unității Naționale (PUN), Ana Guțu, consideră că primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă, mai are priză la electorat și că la alegerile parlamentare din 2018 ar putea ușor să câștige mandatul de deputat într-o circumscripție electorală. Totodată, aceasta spune că l-ar accepta pe Dorin Chirtoacă în rândurile PUN.

„Dorin Chirtoacă avea un viitor politic remarcabil, dar nu a știut la timp să-l înfrunte pe unchiul său. Mihai Ghimpu spunea de fiecare dată că Dorin Chirtoacă nu se va descurca simultan în calitate de primar și lider de partid. Să fim serioși. Angela Merkel cum se descurcă?”, a declarat Ana Guțu în cadrul unei emisiuni televizate de la TVC 21.

Sursa citată nu poate afirma cu certitudine dacă se poate pune cruce pe Dorin Chirtoacă și Partidul Liberal: „Este greu de spus. Cred că dacă Dorin Chirtoacă se detașează de PL, atunci ar putea să se bată și chiar să câștige mandatul de deputat într-o circumscripție. La nivel de partid, cu Mihai Ghimpu în frunte, nu știu”.

În același context, Ana Guțu afirmă că ușile PUN sunt deschise pentru Dorin Chirtoacă, chiar dacă ultimul își caută dreptatea în justiție. „Eu, în calitate de prim-vicepreședinte al PUN, l-aș accepta pe Dorin Chirtoacă în rândurile formațiunii”, a conchis aceasta.

De menționat că Ana Guțu, alături de alți foști membri ai PL, a mai făcut o tentativă de a-l „rupe” pe Dorin Chirtoacă de lângă Mihai Ghimpu. Acest lucru s-a întâmplat în 2013, atunci când majoritatea deputaților PL s-au detașat de Ghimpu și au format Partidul Liberal Reformator.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md