04:55:36 18.05.2021
 
Stiri

Un agent FBI vorbește despre Illuminati, sataniști și pedofilii din elita SUA

Știri 23.07.2018 19:40 Vizualizări2635 Autor: Ziarul National


Un agent FBI vorbește despre Illuminati, sataniști și pedofilii din elita SUA sursa: efemeride.ro

Au fost date presei noi dezvăluiri făcute de Gunderson, fostul șef al FBI-ului din Los Angeles unde se vorbeşte despre fapte extrem de grave legate de guvernele Statelor Unite. Potrivit lui, sataniştii, Illuminaţii și pedofilii au fost plasaţi în toate guvernele SUA.

Odată ce s-a pensionat, Gunderson a dezvăluit o mulțime de informații clasificate, dar nu toate aceste lucruri au fost publice până azi. A vorbit despre abuzurile de ritualuri satanice, atacurile sub conturi false și controlul minții prin intermediul programului MKUltra.

Program creat în 1953, de către directorul CIA, Alen Dulles, care a autorizat demararea programului MKUltra sub conducerea doctorului Sidney Gottlieb.

Presa vremii a scris despre faptul că CIA a cheltuit milioane de dolari în studiile metodelor de influenţare şi controlare a minţii umane prin intermediul drogurilor.

Experimente MKUltra s-au desfăşurat şi în Canada, prin intermediul medicului Donald Cameron, care a fost recrutat de CIA când lucra la Allan Memorial Institute din cadrul Universităţii Mc Gill din Montreal.

El era plătit de CIA pentru a face experimente din programul MKUltra pe pacienţii săi. Tot prin metode de control mintal ale proiectului MKUltra au fost „antrenate” un număr mare de prostituate.

Scopul era, printre altele, punerea lor la dispoziţia unor personaje politice importante. Drogurile şi alte metode manipulative erau folosite pentru spălarea pe creier. Mişcarea hippie şi aşa-numita „vară a iubirii” din anul 1967 sunt, afirmă specialiştii, corelate cu experimentele cu LSD realizate asupra populaţiei SUA şi în special asupra tineretului american, în cadrul MKUltra şi posibil şi a altor programe secrete.

S-a vorbit şi despre asasinul lui Robert F. Kennedy, cât şi asasinul premierului israelian Itzchak Rabin, confirmându-se că au fost subiecţi ai unor experimente de programare mentală.

Există de asemenea mărturii conform cărora anumite activităţi oculte de genul celor care se desfăşoară în subteranele de la Bohemian Grove, care implică ritualuri satanice combinate cu orgii sexuale şi ajung uneori chiar la sacrificii umane, folosesc pe post de victime persoane care au fost supuse perioade îndelungate tehnicilor de spălare pe creier şi de control mintal din cadrul programului MKUltra, titrează anongroup.org.

Sursa: efemeride.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Sisteme SSM
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2021 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine va ridica mănuș...

14.05.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cum a încercat Maia ...

10.05.2021 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // Apel către Traian Bă...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum credeți că trebuie să se prezinte partidele de dreapta la alegerile parlamentare anticipate de pe 11 iulie 2021?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md