12:36:34 27.09.2020
 
Stiri

Compania care merge ÎMPOTRIVA CURENTULUI. În timp ce multe companii importante se pregătesc să concedieze angajaţi aceasta oferă bonusuri de zeci de mii de dolari

Economie 24.12.2018 17:30 Vizualizări1087 Autor: Ziarul National
Compania care merge ÎMPOTRIVA CURENTULUI. În timp ce multe companii importante se pregătesc să concedieze angajaţi aceasta oferă bonusuri de zeci de mii de dolari sursa: businessmagazin.ro


În timp ce General Motors şi Ford se pregătesc să concedieze angajaţi, o companie antreprenorială înfiinţată în Michigan, denumită FloraCraft, a anunţat că va oferi mii de dolari fiecărui angajat full-time al acesteia, potrivit unui articol publicat pe site-ul usatoday.com.

Compania are ca obiect de activitate confecţionarea de produse din spumă pentru industriile florale şi de meşteşugărit. Firma furnizează astfel de produse pentru Walmart, Amazon, Michaels, JOANN, Hobby Lobby şi unor retaileri din 50 de state şi 17 ţări.

Recent, proprietarul afacerii, Lee Schoenherr, a spus celor 200 de angajaţi că le va oferi bonusuri în valoare cumulată de aproximativ patru milioane de dolari. Sumele acordate fiecăruia dintre ei variază în funcţie de timpul petrecut în companie, dar bonusul mediu va fi de aproximativ 20.000 de dolari. Angajaţii surprinşi au aplaudat şi au ţipat, iar mulţi dintre ei s-au aliniat ca să mulţumească lui Schoenherr personal, au spus reprezentanţii companiei într-o declaraţie de presă.

„Am început să plâng - a fost ceva foarte important pentru el să facă un astfel de gest pentru toată lumea”, a spus Mary Overla, un angajat la FloraCraft.

Premiul va fi segmentat între un bonus în bani şi o contribuţie pentru fondul de pensii al angajaţilor. Din cauza unor legi legate de acestea, FloraCraft trebuie să facă aceste contribuţii în intervalul a doi ani calendaristici. Familiile de angajaţi care lucrează pentru companie de mai multe generaţii vor primi bonusuri care vor ajunge chiar la 60.000 de dolari.

„Soţia mea, Joan, împreună cu mine, suntem binecuvântaţi din foarte multe puncte de vedere. Vrem să împărţim această binecuvântare cu bărbaţii şi femeile a căror energie, pasiune şi loialitate ne inspiră în fiecare zi. În urmă cu câţiva ani, am început să ne gândim că vrem să facem ceva care să fie personalizat în funcţie de angajaţii noiştri, care sunt sufletul FloraCraft”, a declarat Schoenherr.

De fapt, de la înfiinţarea firmei, în 1946, FloraCraft nu a concediat pe niciunul dintre angajaţii săi. „În timp ce mulţi proprietari de businessuri oferă bonusuri angajaţilor după ce vând companiile, Schoenherr vrea să mulţumească echipei sale pentru rolul avut în clădirea brandului FloraCraft şi a afacerii acum”, a explicat CEO-ul Eric Erwin.

Schonherr a declarat, potrivit USA Today, că acest cadou nu reprezintă un semnal de vânzare a companiei. „Să nu vă gândiţi că acest lucru înseamnă că fac un exit sau vând afacerea - iubesc ceea ce fac şi sunt dedicat menţinerii independenţei FloraCraft”, a declarat el.

Schoenherr a cumpărat afacerea de la unchiul său, care a fondat-o după cel de al Doilea Război Mondial.

Sursa: businessmagazin.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.09.2020 10:02 Ziarul National Alecu Reniță // Factura pentru întârz...

25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

21.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // CEC are probleme cu ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md