03:34:43 03.03.2024
Stiri

FOTO // Candidatul Partidului „ŞOR" la functia de PREMIER, aplaudat în picioare la Orhei. Tauber: „Oamenii l-au delegat pe Ilan Şor să preia funcția de prim-ministru"

Partide/Comunicate 12.06.2021 17:07 Vizualizări5227 Autor: Ziarul National
FOTO // Candidatul Partidului „ŞOR


Cu aplauze, în picioare, și cu urale a fost întâmpinat liderul Partidului "ȘOR", Ilan Șor, la Orhei, în cadrul unei întâlniri cu cetățenii. Fostul primar al orașului a intrat în direct prin internet, ca să-i salute și să le vorbească despre obiectivele formațiunii în perspectiva următoarelor alegeri, scroe Tv6.

Imaginile au fost postate pe Facebook de vicepreședintele formațiunii, Marina Tauber, care a scris că, în acest fel, oamenii au salutat intenția lui Ilan Șor de a ocupa funcția de prim-ministru al R. Moldova, despre care a vorbit la lansarea partidului în campania electorală.

Citește și: VIDEO // Ilan Șor pretinde funcția de PRIM-MINISTRU și promite că foarte curând va apărarea în spațiul public. „Voi fi cel mai efectiv PREMIER pe care poate să-l aibă R. Moldova”


„Practic, la Orhei, Ilan Șor a fost delegat să preia funcția de prim-ministru al R. Moldova. Este un gest care ne încurajează, ne dă un plus de energie și ne motivează să învingem”, a scris Marina Tauber pe pagina sa de Facebook.

Potrivit ei, reacția orheienilor exprimă, fără a fi nevoie de cuvinte, "recunoștința și prețuirea care i-o poartă lui Ilan Șor, dar și faptul că îl susțin, în continuare, necondiționat".

„Nimeni nu înțelege mai bine decât oamenii din Orhei valoarea acestui om deosebit, pentru că ei au avut ocazia să vadă cu ochii lor și să simtă pe propria piele efectele unei alegeri corecte, pe care au făcut-o în 2015 și care le-a schimbat viața radical”, a menționat Tauber.

Aceasta a mai adăugat că locuitoriutorii din Orhei sunt primii care au salutat intenția lui Ilan Șor de a-și pune în valoare competența și aptitudinile sale extraordinare de manager, pentru a transforma din temelii întreaga țară.

„Prin urmare, noi, echipa lui Ilan Șor, ne asumăm repetat și public angajamentul cu care am pornit în această nouă bătălie — să lucrăm pentru oameni și să le facem viața mai bună!”, a conchis Marina Tauber.

Partidul "ȘORc s-a lansat vineri, oficial, în cursa electorală pentru alegerile anticipate din 11 iulie. Liderul formațiunii a prezentat într-o intervenție video programul și viziunea sa politică și a menționat că, de această dată, își propune să preia funcția de prim-ministru, pentru a demonstra că poate transforma, în scurt timp, R. Moldova într-o țară dezvoltată și prosperă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Spețoperația hibridă...

26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md