08:56:24 22.02.2024
Stiri

Un nou protest anunțat de Ilan Șor în fața Procuraturii Generale: „Degrabă, va fi imposibil de reparat situația”. Acțiunea urmează să aibă loc luni, 28 noiembrie

Partide/Comunicate 24.11.2022 10:13 Vizualizări3421 Autor: Ziarul National
Un nou protest anunțat de Ilan Șor în fața Procuraturii Generale: „Degrabă, va fi imposibil de reparat situația”. Acțiunea urmează să aibă loc luni, 28 noiembrie


Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a lansat un nou îndemn la proteste antiguvernamentale. Acțiunea este programată pentru luni, 28 noiembrie, ora 15.00, în fața Procuraturii Generale.

Într-o adresare video pe rețele de socializare, Șor a declarat că „viața moldovenilor se înrăutățește în fiecare zi și că, în curând, lucrurile nu vor mai putea fi reparate”.

„Maia Sandu vă face viața, în fiecare zi, tot mai rea și mai grea. Degrabă, va fi imposibil de reparat situația. De aceea, trebuie de acționat acum. Principalele ajutoare ale Maiei Sandu sunt Procuratura Generală și Curtea Constituțională, care sunt capturate. Imediat ce vom elibera aceste două structuri, imperiul distructiv al Maiei Sandu va cădea și vom putea desfășura cât mai curând alegeri anticipate, vom putea schimba rapid viața voastră în bine. Voi știți că eu mă țin de cuvânt”, a spus Ilan Șor, citat de un comunicat de presă al formațiunii.

El a mai spus că așteptarea nu ar fi o soluție pentru actuala situație de criză.

„Îi îndemn pe toți să vină, luni, 28 noiembrie, ora 15:00, la Procuratura Generală, ca să cerem demisia imediată a procurorului general. Îndată ce vom obține asta, o să vedeți că regimul Sandu va cădea și noi vom putea declanșa alegerile anticipate. Dragi prieteni, a bea ceai sau cafea la bucătărie nu este o acțiune care dă rezultate, deoarece viața voastră va deveni tot mai grea și mai grea”, a conchis Șor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md