06:24:17 22.10.2021
Stiri

Partidul „ȘOR”, despre decizia CC: „Ceea ce s-a întâmplat astăzi nu e nici pe departe o rezolvare a crizei politice, ci aprofundarea ei. Maia Sandu este astăzi în război nu doar cu oponenții ei politici… Va pierde acest RĂZBOI”

Partide/Comunicate 15.04.2021 16:30 Vizualizări5216 Autor: Ziarul National
Partidul „ȘOR”, despre decizia CC: „Ceea ce s-a întâmplat astăzi nu e nici pe departe o rezolvare a crizei politice, ci aprofundarea ei. Maia Sandu este astăzi în război nu doar cu oponenții ei politici… Va pierde acest RĂZBOI”


„Maia Sandu a vrut, Curtea Constituțională (CC) a decis: alegeri anticipate pe timp de pandemie. Ceea ce s-a întâmplat astăzi nu e nici pe departe o rezolvare a crizei politice, ci aprofundarea ei. În loc de stabilitate și gestionarea eficientă a crizei pandemice, Maia Sandu a dus această țară și oamenii acestei țări spre nihilism, revoltă și dezorganizare”, se arară într-o declarație a Partidului „ȘOR” și a Platformei „Pentru Moldova”, cu referire la hotărârea CC privind dizolvarea Parlamentului.

În opinia celor 16 deputați ai Partidului „ȘOR” și Platformei „Pentru Moldova”, Maia Sandu nu doar ei și-ar fi „tăiat craca de sub picioare”, ci și tuturor oamenilor care așteptau soluții pentru probleme lor, în plină criză economică, pandemică și socială.

„Iar soluția nu sunt alegerile. Și oamenii știu asta. Oamenii înțeleg asta. Maia Sandu este astăzi în război nu doar cu oponenții ei politici, ci și cu o întreagă țară. Însă va pierde acest război. Păcat doar că, odată cu ea, victime colaterale vor deveni și mulți alți oameni, care n-au nicio vină că au un astfel de președinte, un președinte care s-a cocoțat pe orgoliile ei și nu vrea să coboare în ruptul capului de pe piedestalu-i imaginar.

Noi nu ne temem de alegeri anticipate. Suntem sigur pe noi și pe victoria noastră. Dar orice îmbolnăvire, orice moarte de COVID-19 din timpul alegerilor, din timpul campaniei electorale, va fi pe conștiința Maiei Sandu”, se mai arată în declarația Partidului „ȘOR”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.10.2021 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce Natalia Gavril...

15.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Al doilea război eco...

11.10.2021 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Stoianoglo, dr...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Alexandr Stoianoglo trebuie să se întoarcă la conducerea Procuraturii Generale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md