10:11:34 20.04.2024
Stiri

Mihai Ghimpu, DEZVĂLUIRI despre „marele luptător pentru dreptate” Andrei Năstase: „S-a UNIT cu primarul socialist și prorus Ion Ceban, iar toată lupta lui se reduce la banalul interes de a-și umple buzunarele”

Actualitate 27.12.2022 13:25 Vizualizări3162 Autor: Ziarul National
Mihai Ghimpu, DEZVĂLUIRI despre „marele luptător pentru dreptate” Andrei Năstase: „S-a UNIT cu primarul socialist și prorus Ion Ceban, iar toată lupta lui se reduce la banalul interes de a-și umple buzunarele”


Fostul președinte interimar și spicher al Parlamentului, Mihai Ghimpu, se simte răzbunat, după ce Andrei Năstase a fost dat afară din Platforma „Demnitate și Adevăr”. Liberalul afirmă că, în sfârșit, toată lumea și-ar fi dat seama cine e cu adevărat Andrei Năstase, deși dânsul cunoștea adevăratele intenții ale acestuia încă din 2015.

„Sper că măcar acum, după ce în Consiliul Municipal Chișinău Năstase s-a unit deschis cu primarul socialist și prorus Ion Ceban (fapt pentru care a fost exclus din Platforma DA) toți au înțeles, în sfârșit, esența acestui „mare luptător” pentru dreptate! Toată lupta lui se reduce la banalul interes de a-și umple buzunarele!”, a scris Ghimpu pe pagina sa de Facebook.

Acesta a amintit cum Andrei Năstase îl numea „Iuda”, în timp ce ar fi urzit să aducă în fruntea Primăriei Chișinău un reprezentant al socialiștilor.

Citește și: VIDEO // Năstase a fost dat afară din Platforma „DA” și acuzat de RUINAREA formațiunii. Plîngău le solicită PROCURORILOR să pornească un dosar penal cu privire la pretinsele acte de CORUPȚIE care li se impută foștilor colegi din CMC


„Vă amintiți cum Andrușca, la 7 iunie 2015, cu o săptămână înainte de alegerea primarului general al capitalei, s-a băgat peste mitingul Partidului Liberal anunțat cu tocmai un an înainte? Atunci mulți îi dădeau dreptate lui Năstase, fără să cunoască toate dedesubturile. Iar ele constau în faptul, că „sarcina” lui era să încurce PL-ului în alegeri, facilitând venirea în funcția de primar al unui socialist prorus (Zinaida Greceanîi) și în niciun caz a unuia unionist (Dorin Chirtoacă)”, a punctat Ghimpu.

Amintim că Andrei Năstase a fost dat afară din Platforma „Demnitate și Adevăr”, după ce alături de oamenii lui Ion Ceban din CMC au votat câteva Planuri Urbanistice Zonale dubioase.

În replică, Năstase a declarat că Platforma DA reprezintă munca lui și a fratelui său, Vasile Năstase. Totodată, el a amintit că nu a fost la acea ședință a CMC, dar a spus că documentele au trecut prin zeci de oameni până a ajunge la vot și, prin urmare, planurile urbanistice zonale respective ar fi în regulă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md