23:49:58 04.03.2021
 
Stiri

Vicepremierul Leancă a RĂBUFNIT la adresa Maiei Sandu și a deputatului Carp: „Îi sugerez să se axeze pe integritatea colegului ei Năstase. Pot să-i sugerez unde învață copiii lui și care este TAXA de studii”

Politică 12.11.2018 15:54 Vizualizări5379 Autor: Ziarul National
Vicepremierul Leancă a RĂBUFNIT la adresa Maiei Sandu și a deputatului Carp: „Îi sugerez să se axeze pe integritatea colegului ei Năstase. Pot să-i sugerez unde învață copiii lui și care este TAXA de studii” captură privesc.eu


Revenit dintr-o vizită de lucru de la Berlin și București, viceprepremierul Iurie Leancă a lansat un atac fără precedent la adresa deputatului liberal Lilian Carp, care a scris pe blogul său că oficialul ar fi urmărit penal de Procuratura Anticorupție. Fostul premier s-a referit și la Maia Sandu, dar și la Andrei Năstase.

„Atât timp cât am fost la Berlin și București, unde am depus eforturi ca R. Moldova să obțină o perspectivă europeană clară, unii „prieteni” au făcut manipulări și au indus în eroare opinia publică. Mă refer la răspunsul pe care l-ar fi primit domnul Lilian Carp de la Procuratura Anticorupție, precum că sunt urmărit penal. De fapt, mi-e greu să-i zic domn. Mai degrabă lichea politică. A fost nevoie ca Procuratură Anticorupție să vină cu unele precizări. Totuși, unele surse media nu au mai rectificat această informație”, s-a arătat supărat astăzi Leancă, în cadrul unui briefing de presă.

Acesta a mai adăugat că-l apucă „un val de tristețe” când vede ce se întâmplă în politica moldovenească. „Ipocrizia domină discursul politic. Chiar acum mă uitam ce a zis Maia Sandu despre colegul meu, deputatul Simion Grișciuc. Că el ar fi transfug politic, deoarece a plecat de la PLDM în PPEM. Dacă nu mă înșel, Maia Sandu a fost colegă cu mine în PLDM. Anume aici, în PMAN, am auzit că și-a declarat aderarea la PLDM. Deci, Simion e transfug, dar dânsa nu”, a precizat acesta.

Astfel, Leancă o îndeamnă pe Maia Sandu să fie mai atentă la integritatea lui Andrei Năstase, înainte să lanseze acuzații: „Eu îi sugerez să se axeze pe integritatea colegului ei Andrei Năstase. Chiar pot să-i sugerez unde învață copiii lui și care este taxa de studii la școala respectivă. E din cea mai bogată zonă a Germaniei”.

Vicepremierul i-a mai transmis Maiei Sandu să-l „mai filtreze” și pe Lilian Carp. „Eu nu mai înțeleg – ba e cu PL, ba cu PPDA. Să-i aduc aminte cu ce s-a ocupat fiind șef de cabinet la domnul Dorin Chirtoacă? Acum reprezentantul nostru, în calitate de primar interimar, încearcă să curețe puțin câte puțin atmosfera, situația din Primăria Chișinău. Opoziția trebuie să vină cu soluții, dar nu cu critici și minciuni”, a conchis vizibil iritat Iurie Leancă.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Tarnacop 12.11.2018 16:21

"Simplu prim ministru" o face pe prostul : este Nastase functionar de stat, ori ocupa alta functie platita din banul public ? Din care salariu si-a permis Leanca sa plateasca studiile fiului ?

L. Plata 12.11.2018 16:37

Căderea lui Iu. Leancă este atât de evidentă, încât convulsiile și atacurile lui la A. Năstase și îndeosebi la M. Sandu, trezes un sentiment de râs, fiindcă: Maiei Sandu indivizi ca IU. leancă nu-i pot găsi nimic alteca decât 30000 sirieni pe care ea chipurile ar fi vrut să le-i ducă în Moldova și faptul căafost în guvernul AIE. Dar ca să vezi, nu figit la treuca guvernării lui Plahotniuc. Iar referitor la A. Năstase; o fi el un om cu bube, dar de zeci de ani nu activează în organle de stat și în așa condiții, nimeni un-i poate reproșa faptul unde învață copiii lui. Interesant, de ce Iu. Leancă nu-i reproșează și lui Plahotniu ce averi are și unde i se află copiii, ori în tremură fundul să-i pună întrebări?

Vasile 12.11.2018 18:35

Speculațiile făcute de opoziție sunt false, ce a precizat și Procuratura Anticorupţie. Opoziția încearcă să manipuleze opinia publică și să facă propagandă cu niște știri flase, ca de obicei

Veaceslav 12.11.2018 20:24

pai dac opozitia este cea care treb sa vina cu solutii, pentru ce va mai primiti regular salariile domnilor demnitari - pentru a le asculta?

Victoria 16.11.2018 00:46

Acuzatiile aduse lui Lranca, trollilor PD. sunt insotite de documente bancare.

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.03.2021 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce tac ambasadorii

26.02.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să așteptăm primăvar...

23.02.2021 08:19 Ziarul National APELUL lui Alecu Reniță pentru Maia S...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce credeți că trebuie să facă președintele Maia Sandu în continuare, după ce Curtea Constituțională i-a anulat decretul de nominalizare repetată a Nataliei Gavrilița la funcția de premier?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md