12:50:42 27.10.2021
Stiri

Diacov face DEZVĂLUIRI, în premieră, despre venirea la PD a celor 14 „transfugi” din PCRM. Voronin ar fi luat BANI grei pentru plecarea a cel puțin opt deputați la PD: „De la cine? Toată lumea știe”

Anticorupție 28.02.2020 11:24 Vizualizări5283 Autor: Ziarul National
Diacov face DEZVĂLUIRI, în premieră, despre venirea la PD a celor 14 „transfugi” din PCRM. Voronin ar fi luat BANI grei pentru plecarea a cel puțin opt deputați la PD: „De la cine? Toată lumea știe”


Liderul Partidului Comuniștilor din R. Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, ar fi știut despre plecarea, în anul 2015, a celor 14 deputați, care ulterior au aderat la PD. Mai mult, Voronin ar fi luat și bani grei pentru plecarea acestora, iar ulterior i-a numit „trădători” și „prostituate” în spațiul public.

Declarația a fost făcută de președintele fracțiunii PD din Parlament, Dumitru Diacov, după ce ieri Voronin l-a atacat, în cadrul unei emisiuni televizate.

„Ați auzit vreodată ca V. Voronin să spună un cuvânt de bine de dnii M. Snegur sau P. Lucinschi? De N. Timofti și I. Dodon nici nu mai vorbesc. Toți foștii lui colegi de partid - M. Lupu, Z. Greceanîi, V. Stepaniuc, V. Țurcan, V. Mișin au fost etichetați de nenumărate ori cu cuvinte urâte. Despre cei 14 deputati care l-au părăsit, alte cuvinte decât „trădători” el nici nu a căutat. Deși pentru plecarea a cel puțin opt din ei, banii, din câte știu eu, i-a luat însuși Voronin. De la cine, toată lumea știe!”, a scris Diacov pe Facebook.

Acesta a spus de ce Voronin l-ar ataca la orice pas.

„Dar de ce Voronin e supărat pe mine? Pentru că în toamna lui 2009 nu am dorit să intru în cârdășie cu el și nu am dorit să-l votez spicher al Parlamentului. Tineți minte declarațiile lui Voronin că el mi-a propus funcția de președinte? Dacă eram de acord, atunci trebuia să-l votez, mai întâi, pe Voronin președinte al Parlamentului. Dar eu am refuzat. De aici toată supărarea”, a conchis Diacov.

„Diacov e obraznic, i-a trădat pe toți, începând de la Uniunea Sovietică și până acum. O să mai trădeze. Asta e profesia lui. El e profesionist în domeniul trădării. Până n-o să scape democrații și toată clasa politică de așa cadre ca Diacov, la noi n-o să se înceapă ceva normal în țară. Azi îl trădează pe ăsta, mâine pe celălalt, poimâne pe altul, pentru interesele lor”, a afirmat Voronin”, a declarat ieri Voronin, în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

Menționăm că, anterior, Voronin l-a denunțat pe deputatul Sergiu Sîrbu la Procuratură pentru că i-a propus suma de 300 de mii de euro deputatei comuniste Elena Bodnarenco pentru ca aceasta să părăsească PCRM și să adere la PD.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


vasile 28.02.2020 12:50

Si unde a gresit aici Voronin? Acel ce la platit pe Voronin, te a cumparat si pe tine de onoare cu tot PDhuitii. Curva batrana! Iesti ca magarul cand te simti in cardul oilor.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.10.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șantajul și bluful G...

22.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Criza de logică și c...

18.10.2021 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce Natalia Gavril...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Alexandr Stoianoglo trebuie să se întoarcă la conducerea Procuraturii Generale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md