04:06:53 31.05.2023
Stiri

Ruptură DEFINITIVĂ în Blocul „Comuniștilor și Socialiștilor”. Dodon, ABANDONAT în cel mai greu moment și de Voronin: „Dragostea de putere și bani l-a transformat pe Dodon într-o PROSTITUATĂ politică. KULIOACELE au devenit o obișnuință pentru el”

Actualitate 06.10.2022 18:39 Vizualizări6384 Autor: Ziarul National
Ruptură DEFINITIVĂ în Blocul „Comuniștilor și Socialiștilor”. Dodon, ABANDONAT în cel mai greu moment și de Voronin: „Dragostea de putere și bani l-a transformat pe Dodon într-o PROSTITUATĂ politică. KULIOACELE au devenit o obișnuință pentru el”


Liderul Partidului Comuniștilor din R. Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, l-a admonestat dur pe învățăcelul Igor Dodon, după ce socialistul a afirmat că doar grație lui comuniștii au revenit în Parlamentul R. Moldova. În replică, Voronin afirmă că toate relele s-ar trage de la „trădătorul” Igor Dodon.

„Președintele de onoare al Partidului Socialiștilor din R. Moldova, Igor Dodon, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate (apropo, el nu este în arest la domiciliu?) că: „Voronin nu avea cum să ajungă în Parlament, dacă eu nu eram de acord să fie creat blocul cu comuniștii”. Ce memorie scurtă are acest Dodon. Văd că el a uitat că toate necazurile R. Moldova din ultimii zece ani i se datorează lui, trădării sale. Votul pentru unionistul Nicolae Timofti a menținut la putere Alianța pentru Integrare Europeană”, se arată într-o declarație publicată pe site-ul PCRM.

Citește și: Dosarul „KULIOK”: Procuratura Anticorupție îi răspunde lui Dodon care întreabă de ce Plahotniuc și Iaralov nu sunt „alături” de el în judecată. Cum ar fi trebuit Dodon să-l scape pe Plahotniuc de dosarele sale din Federația Rusă

Mai mult, Voronin afirmă că Dodon nu este altceva decât o „prostituată politică”, care a colaborat inclusiv cu Ilan Șor.

„Dragostea de putere a lui Dodon nu poate concura decât cu dragostea pentru bani. Dragostea de putere și bani l-a transformat pe Dodon într-o prostituată politică, care cutreiera toate paturile parlamentare - de la Sandu la Filip și Șor. Iar onorariile pe care Dodon a preferat să le primească în kulioace au devenit o obișnuință”, mai spune bătrânul comunist.

De asemenea, comuniștii afirmă că Dodon a fost cel care a adus-o la putere pe Maia Sandu – mai întâi în calitate de prim-ministru, iar mai apoi în cea de președinte al R. Moldova: „Dodon a fost atât de ridicol în calitate de președinte al R. Moldova”.

„Pretinzând că l-a readus pe Voronin în politică, după ce l-a „băgat pe listă”, ținem să-i amintim acestui cetățean uituc că el a implorat comuniștii să formeze bloc cu socialiștii. A înțeles că, după aventurile cu „kulioacele”, puțini îl vor vota pe el și pe partidul lui. Noi, comuniștii, și personal Voronin am devenit o manta de vreme rea, o spălătorie care i-a spălat într-o oarecare măsură imaginea de trădător și de iubitor de kulioace. Dar nimeni nu-i poate spăla conștiința parșivă. Lăsăm ca afirmațiile sale mincinoase să rămână ca o pată pentru el”, se mai arată în declarația comuniștilor.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md