20:37:39 13.07.2024
Stiri

Ruptură DEFINITIVĂ în Blocul „Comuniștilor și Socialiștilor”. Dodon, ABANDONAT în cel mai greu moment și de Voronin: „Dragostea de putere și bani l-a transformat pe Dodon într-o PROSTITUATĂ politică. KULIOACELE au devenit o obișnuință pentru el”

Actualitate 06.10.2022 18:39 Vizualizări6802 Autor: Ziarul National
Ruptură DEFINITIVĂ în Blocul „Comuniștilor și Socialiștilor”. Dodon, ABANDONAT în cel mai greu moment și de Voronin: „Dragostea de putere și bani l-a transformat pe Dodon într-o PROSTITUATĂ politică. KULIOACELE au devenit o obișnuință pentru el”


Liderul Partidului Comuniștilor din R. Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, l-a admonestat dur pe învățăcelul Igor Dodon, după ce socialistul a afirmat că doar grație lui comuniștii au revenit în Parlamentul R. Moldova. În replică, Voronin afirmă că toate relele s-ar trage de la „trădătorul” Igor Dodon.

„Președintele de onoare al Partidului Socialiștilor din R. Moldova, Igor Dodon, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate (apropo, el nu este în arest la domiciliu?) că: „Voronin nu avea cum să ajungă în Parlament, dacă eu nu eram de acord să fie creat blocul cu comuniștii”. Ce memorie scurtă are acest Dodon. Văd că el a uitat că toate necazurile R. Moldova din ultimii zece ani i se datorează lui, trădării sale. Votul pentru unionistul Nicolae Timofti a menținut la putere Alianța pentru Integrare Europeană”, se arată într-o declarație publicată pe site-ul PCRM.

Citește și: Dosarul „KULIOK”: Procuratura Anticorupție îi răspunde lui Dodon care întreabă de ce Plahotniuc și Iaralov nu sunt „alături” de el în judecată. Cum ar fi trebuit Dodon să-l scape pe Plahotniuc de dosarele sale din Federația Rusă

Mai mult, Voronin afirmă că Dodon nu este altceva decât o „prostituată politică”, care a colaborat inclusiv cu Ilan Șor.

„Dragostea de putere a lui Dodon nu poate concura decât cu dragostea pentru bani. Dragostea de putere și bani l-a transformat pe Dodon într-o prostituată politică, care cutreiera toate paturile parlamentare - de la Sandu la Filip și Șor. Iar onorariile pe care Dodon a preferat să le primească în kulioace au devenit o obișnuință”, mai spune bătrânul comunist.

De asemenea, comuniștii afirmă că Dodon a fost cel care a adus-o la putere pe Maia Sandu – mai întâi în calitate de prim-ministru, iar mai apoi în cea de președinte al R. Moldova: „Dodon a fost atât de ridicol în calitate de președinte al R. Moldova”.

„Pretinzând că l-a readus pe Voronin în politică, după ce l-a „băgat pe listă”, ținem să-i amintim acestui cetățean uituc că el a implorat comuniștii să formeze bloc cu socialiștii. A înțeles că, după aventurile cu „kulioacele”, puțini îl vor vota pe el și pe partidul lui. Noi, comuniștii, și personal Voronin am devenit o manta de vreme rea, o spălătorie care i-a spălat într-o oarecare măsură imaginea de trădător și de iubitor de kulioace. Dar nimeni nu-i poate spăla conștiința parșivă. Lăsăm ca afirmațiile sale mincinoase să rămână ca o pată pentru el”, se mai arată în declarația comuniștilor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

05.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Va dispărea Republic...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md