STUDIU // Afecţiunea exagerată duce la... divorţ. Cum este posibil?
Se pare că afecţiunea exagerată a unor cupluri nu este întotdeauna benefică.
Psihologul Ted Huston a analizat 168 de cupluri timp de 13 ani - din ziua nunţii. Huston a realizat numeroase interviuri cu oamenii respectivi, pentru un studiu.
„În calitate de însurăţei, cuplurile care divorţează după şapte sau mai mulţi ani au dat dovadă de prea multă afecţiune. Cuplurile ale căror căsătorii încep într-o explozie de romantism sunt mai predispuse la divorţ, deoarece o asemenea intensitate este greu de menţinut. Credeţi sau nu, căsătoriile care încep cu mai puţin „romantism de Hollywood” sunt mai trainice”, a declarat cercetătorul Aviva Patz pentru Psychology Today.
Sursa: realitatea.net
VIDEO // A murit Helmut Duckadam, legendarul portar al echipei Steaua București: Momentul în care a devenit „eroul de la Sevilla”
Nouă angajați ai Întreprinderii pentru Silvicultură Chișinău riscă până la 12 ani de pușcărie pentru că au furat lemne: Nu raportau întreaga cantitate de masă lemnoasă recoltată din fondul forestier
Transfugii și apropiații condamnatului Șor, LIDERI la numărul de absențe nemotivate de la ședințele din Parlament: Cine sunt cei 16 deputați care NU au absentat de la nicio ședință plenară în ultimul an