17:31:15 08.03.2021
 
Stiri

FOTO // O iubire imposibilă în vechiul Hollywood

Monden 31.01.2019 20:02 Vizualizări1948 Autor: Ziarul National
FOTO // O iubire imposibilă în vechiul Hollywood Sursa: historia.ro


Mia Farrow avea 21 de ani atunci când, în anul de grație 1966, a devenit a treia doamnă Sinatra, cu toate că incredibila diferență de 30 de ani dintre ea și cel care-i putea fi tată nu promitea nimic bun.

Firava actriță care avea să devină faimoasă peste ani, pentru colecția ei de copii adoptați (nu mai puțin de zece), dând naștere, la rândul ei, altor patru, l-a cunoscut pe celebrul și versatul afemeiat în septembrie 1964, când el filma pentru pelicula „Von Ryan’s Express”. Pe atunci, o Mia de 19 ani pierdea timpul pe platourile de filmare, îmbrăcată doar într-un furou alb transparent din garderoba serialului TV în care juca, „Peyton Place”. Frageda blondă era, la rândul ei, o stea în devenire a studiourilor 20th Century-Fox.

Foarte slabă, cu tenul palid și ochi albaștri luminoși, cu o înălțime de 1,65 m și o greutate de 44 de kg, Farrow arăta ca un băiețel. Cu toate acestea, marele Sinatra, pe atunci în vârstă de 49 de ani, a reușit să observe dincolo de aspectul ei crud un anumit farmec feminin și tot ce și-a dorit a fost s-o cunoască mai bine.

„Câți ani ai, puștoaico?”, a întrebat-o el, așa cum descrie acest dialog autorul J. Randy Taraborrelli în cartea „Sinatra: Behind the Legend”. „Asta nu-i o întrebare pe care să i-o pui unei doamne. Am 19 ani”, i-a răspuns Mia, trecându-și mâna prin părul ei lung și blond. „M-a cucerit imediat. Mă înnebunea cu părul ăla al ei. Cred că părul m-a atras la ea”, își amintește artistul despre impresia pe care i-a făcut-o atunci Mia.

Sinatra era acea figură paternă de care era atât de atrasă Farrow, o tânără care venea dintr-o familie dezbinată, cu un tată distant și absent. Și mai era ceva: bărbatul vieții ei. Și primul, cel mai probabil. Chiar dacă Frank nu avea tinerețea la care te aștepți de la bărbatul de care te îndrăgostești pentru prima dată, în ochii Miei, artistul era pictat în culorile dragostei. Un amant desăvârșit, un bărbat puternic și un superstar.Prima noapte pe care a petrecut-o cu el, în fastuoasa lui reşedinţă din Palm Springs, a fost magică, aşa cum avea să-şi amintească Mia. Au luat cina pe terasă, cu mâncăruri servite de o armată de servitori, apoi el a luat-o în braţe şi a dus-o în dormitor. Până dimineaţă, Mia era îndrăgostită iremediabil. Dar şi Frank, cel care venea după două mariaje nefericite, unul cu Nancy Barbato (1939-1951) şi al doilea cu iubirea vieţii lui, Ava Gardner (1951-1957), se declara îndrăgostit, chiar dacă asta nu l-a ţinut prea mult.

„Dumnezeu să mă ajute, dar m-am plictisit să mă simt trist, bătrân şi trecut. Vorbim deja de nuntă, prietene“, i se confesa Frank amicului artist Dean Martin. „Iisuse! Am sticle de scotch mai vechi decât copilul ăsta!“, încerca Martin să-i bage minţile în cap amorezului de 50 de ani.

Numai că o Mia care tocmai ce bătea la porţile succesului avea să se lovească de încăpăţânarea şi atitudinea de tiran a logodnicului său, care i-a cerut, nici mai mult nici mai puţin, să renunţe la actorie pentru o viaţă de păpuşă figurantă la braţul lui. După una dintre multele lor certuri în care totul se învârtea în jurul aceluiaşi subiect, cariera ei, Mia a luat o decizie drastică. Voia să scape de imaginea de fetiţă ingenuă care putea fi controlată uşor şi să-i dea, în acelaşi timp, şi o lovitură lui Frank, atât de îndrăgostit de părul ei bogat şi blond. În cabina ei de pe platourile serialului „Peyton Place“, tânăra actriţă a luat foarfeca şi şi-a tăiat foarte scurt părul, la circa doi centimetri, primul pas spre ceea ce avea să devină imaginea ei definitorie. „Fără chestii de fetiţă!“, a decretat ea, aruncând mănunchiul de păr lung în faţa regizorului care-o privea siderat.

Fără să-i anunţe pe mulţi dintre prietenii lor şi fără nicio rudă invitată, Frank şi Mia se căsătoreau pe 20 iulie 1966 în Las Vegas. Extrem de tânăra mireasă a purtat o rochie albă din mătase, genul acela simplu şi pe alocuri sobru pe care l-ar purta cineva pentru a doua nuntă, nicidecum prima. În plus, era tunsă la fel de scurt ca viitorul ei soţ.

Nimic nu era cum trebuie. Aşa că nimeni n-a fost surprins când, 18 luni mai târziu, şfârşitul poveştii lor a venit cât se poate de natural. El iubea chefurile monstruoase din Las Vegas, jocurile de poker şi pariurile, ea se dădea în vânt după scena mult mai hipsterească din New York, yoga şi misticism. El voia ca ea să stea mai mult acasă, ea avea o carieră în plin avânt. Chiar dacă Mia a încercat din toate puterile să joace rolul soţiei casnice şi cuminţi, a sfârşit prin a fi doar o gazdă stângace şi fără experienţă pentru prietenii de vârsta a doua ai soţului, oameni cu care n-avea nimic în comun. N-a ajutat nici modul violent în care Sinatra a încercat s-o controleze.

Totul a culminat cu rolul ei din horrorul regizat de Roman Polanski, „Rosemary’s Baby“, în care personajul ei trebuia să dea naştere fiului lui Satana. Frank, un catolic cu frica lui Dumnezeu, nu putea concepe ca numele soţiei lui să se lege de cel al necuratului, nici măcar într-o ficţiune, aşa că i-a interzis soţiei sale să meargă mai departe cu acest proiect, deşi apucase să filmeze trei sferturi din film. Mia avea de ales: mariajul lor sau recunoaşterea Hollywoodului.

Farrow nu l-a luat în seamă, presupunând că vor trece şi peste acest hop, aşa că şocul de a-l întâlni pe avocatul muzicianului, Mickey Rudin, pe platourile de filmare ale acestui film, „înarmat“ cu actele de divorţ, a fost extrem. A semnat, dar n-a acceptat şi oferta financiară a soţului său, de 750.000 de dolari, cu care acesta voia să-şi cumpere din nou libertatea.

„N-am vrut niciun penny de la Frank Sinatra. Ceea ce-mi doream de la el au fost respectul şi prietenia lui“, avea să declare Mia. Şi da, au rămas prieteni intimi chiar şi după ce mariajul lor s-a dizolvat şi chiar şi atunci când actriţa s-a căsătorit, doi ani mai târziu, cu compozitorul Andre Previn. Ba chiar şi-atunci când Mia începea relaţia bolnăvicioasă cu regizorul Woody Allen.

„Nu ne-am despărţit cu adevărat niciodată“, avea să recunoască Mia, peste ani.

„Nu a încetat niciodată să-l iubească. Sinatra a fost iubirea vieţii ei şi această poveste de dragoste a continuat chiar şi după divorţ. Au rămas apropiaţi până la moartea lui. Chiar şi atunci, Mia le-a mărturisit apropiaţilor că era încă foarte îndrăgostită de el“, a dezvăluit Darwin Porter, biograful marelui cântăreţ.

Acelaşi autor susţine că, pentru o perioadă, atunci când relaţia Miei cu Woody Allen ajunsese pe butuci, Sinatra a revenit în lumea şi în patul ei, iar timingul a fost perfect cu venirea pe lume a celui mai tânăr copil natural al actriţei, Ronan.

„Sinatra avea 72 de ani atunci când Ronan a fost conceput, dar vârsta nu avea cum să fie o piedică. Era recunoscut pentru libidoul lui extraordinar“, spune acelaşi Porter despre unul dintre cele mai mari mistere din Cetatea Filmului.

Singurul fiu biologic al lui Woody Allen este, de fapt, fructul iubirii dintre Mia şi Frank? Tot ce se poate, au declarat la unison atât Mia cât şi Allen, fără ca un test de paternitate să pună punct, odată pentru totdeauna, zvonurilor.

„L-am văzyut pe Ronan. Are ochi albaştri frumoşi, mai albaştri decât ai lui Sinatra. Nu cred că Woody Allen ar putea produce un copil cu un astfel de chip. Ronan nu aduce deloc cu Woody şi seamănă foarte tare cu Sinatra“, conchide Porter.

Şi ce concluzie mai frumoasă a unei poveşti de dragoste care a început cu atât de puţini sorţi de izbândă şi a continuat până la trecerea în nefiinţă a lui Sinatra, la 82 de ani, putem găsi decât acest copil, imaginea vie a unei iubiri care a înflorit după divorţ?

Sursa: historia.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Rebecca 09.12.2020 16:09

Când l-am găsit pe Dr.Wealthy, aveam nevoie disperată de a-l aduce înapoi pe fostul meu iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. El m-a abandonat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe Dr.Wealthy și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte ca el să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, el a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne reunim din nou. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început din nou să-mi trimită mesaje text și s-a simțit oribil pentru ceea ce tocmai m-a supus. A spus că sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când Dr.Wealthy m-a ajutat, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Îl recomand cu drag pe Dr.Wealthy oricui are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe WhatsApp prin: +2348105150446 PAGINA BLOGUL Dr.Wealthy: Blog: https://wealthylovespell.blogspot.com

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
08.03.2021 09:25 Nicolae Negru Nicolae Negru // Maia Sandu, șefă de ...

05.03.2021 09:26 Nicolae Negru Nicolae Negru // Calea constituțional...

01.03.2021 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce tac ambasadorii

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce credeți că trebuie să facă președintele Maia Sandu în continuare, după ce Curtea Constituțională i-a anulat decretul de nominalizare repetată a Nataliei Gavrilița la funcția de premier?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md