00:31:49 24.06.2024
Stiri

„Stai jos, nota 2!“: O fostă profesoară a corectat o scrisoare semnată de Trump și a trimis-o înapoi cu greșelile subliniate

Știri 30.05.2018 14:00 Vizualizări1879 Autor: Ziarul National


„Stai jos, nota 2!“: O fostă profesoară a corectat o scrisoare semnată de Trump și a trimis-o înapoi cu greșelile subliniate sursa: eva.ro

După ce a citit scrisoarea primită de la Casa Albă, o profesoară ieşită la pensie n-a mai rezistat şi a început să corecteze suita de greşeli pe care le-a depistat.

Preşedintele american Donald Trump nu prea e atent la ceea ce semnează. O scrisoare pe care el a iscălit-o şi pe care Casa Albă i-a trimis-o unei profesoare pensionare din Atlanta era plină de greşeli elementare.

Yvonne Mason, care trăieşte în Atlanta, a fost profesoară timp de 17 ani. Ea spune că a găsit 11 greşeli la cuvinte scrise cu literă mare, inclusiv la termeni precum „preşedinte” sau „stat” şi le-a corectat pe toate, apoi a trimis scrisoarea înapoi la Casa Albă, relatează publicaţia locală Greenville News. „Niciodată în viața mea nu am primit o scrisoare cu atât de multe greșeli copilărești”, a spus femeia, adăugând că aceasta ar fi luat cu greu o notă de trecere la nivel de gimnaziu.Fosta profesoară care a predat engleza timp de aproape două decenii la o şcoala gimnazială şi la un colegiu din Greenville, a mai spus că nu se aştepta să găsească aceste erori într-o scrisoare de la Casa Albă. „Când primeşti scrisori de la cel mai înalt nivel al administraţiei, te aştepţi ca acestea să fie automat corecte”, a explicat ea.

Administraţia Trump a fost criticată frecvent pentru greşelile gramaticale. Casa Albă a avut probleme cu unele comunicate în care apăreau erori, iar preşedintele a fost ironizat pentru postările sale de pe Twitter în care abundă literele greşite şi alte greşeli lingvistice, notează cotidianul britanic The Independent.

Printre acestea se numără celebrul termen de un non-sens amuzant „covfefe”, numele stâlcit al fostului preşedinte Barack Obama, pe care Trump l-a scris „Barrack”, şi termeni eronaţi, precum „rediculous” (în loc de „ridiculous”).

Sursa: eva.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md