15:17:51 24.05.2019
 
Stiri

MULȚUMESC că mi-ai călcat atât de frumos sufletul în picioare

Știri 24.10.2018 18:01 Vizualizări801 Autor: Ziarul National
MULȚUMESC că mi-ai călcat atât de frumos sufletul în picioare Sursa: catchy.ro

Dragul meu,

a trecut mai bine de un an de zile de când ți-am deschis ușa sufletului meu, de când am ales să te iubesc. Tu nu iubești și mi-a luat mult timp să accept asta. Trebuie să înțelegi că durerea m-a făcut să greșesc.

Am greșit că nu am vorbit despre ceea ce simt pentru tine, de frică „să nu te pierd”, însă acum îmi dau seama că tu nu ai fost niciodată al meu cu adevărat. Doare al naibii de tare să afirm asta, dar e adevărat.

Nu pentru că nu ai putut, ci pentru că nu ai vrut. Eu am fost și voi fi acolo în continuare, asta am făcut și asta voi face, până ce, într-un final, mă voi vindeca și eu de tine. Deși am auzit că de unele iubiri nu te vindeci niciodată. Sinceră să fiu, în momentul de față, nici nu vreau să îmi treci.

Te iubesc, de fapt tot scopul acestei scrisori e să îți spun că, indiferent ce ai făcut în tot acest timp, și indiferent ce am făcut, te-am iubit în continuare. Sunt sigură că la un oarecare nivel știi asta, nu?

Mă doare că nu îți pot spune încă în față, dar asta e un început bun. Nu pot, pentru că știu cât e de dureros să spui și să nu ți se răspundă înapoi.

Cu toate astea, am simțit de atâtea ori nevoia să bat la ușa ta și să strig cât mă țin plămânii de tare: TE IUBESC! HAI, IUBEȘTE-MĂ ȘI TU, NU-ȚI MAI FIE FRICĂ! M-am simțit penibil la un moment dat, apoi am înțeles că nu am de ce să mă rușinez pentru că te iubesc.

În final, vreau să îți mulțumesc că mi-ai călcat atât de frumos sufletul în picioare. Vreau să îți mulțumesc că, pe parcursul acestui an, mi-ai permis să-ți mai vizitez brațele și patul, din când în când, și vreau să îți mulțumesc că, în sfârșit, mi-ai dat drumul, poate așa reușesc să mi te smulg din suflet, însă, până una alta, tu să știi că te iubesc și să mai știi că ușa sufletului meu îți e încă deschisă, dacă vreodată o să înțelegi că iubirea mea nu vrea decât să-ți încălzească sufletul, nicidecum să te rănească.

Cu drag,

cea care a riscat totul pentru tine…

Sursa: catchy.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.05.2019 12:20 Ziarul National Victor Chirilă // Poate un popor să-ș...

24.05.2019 09:19 Nicolae Negru Alianța ACUM-ACUM, un joc steril care...

20.05.2019 09:18 Nicolae Negru Degeaba ne numim unioniști…

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md