Rețeta Tamarei Șchiopu // Salată verde de Revelion
La toate bucatele supra-sățioase pe care le servim în noaptea de Revelion, salatele de crudități vor face numai bine, oferind fibre vegetale împotriva constipației, enzime pentru digestie și multe vitamine.
Ingrediente
Metoda de preparare
Pentru a asambla salata, se folosește un bol mare, în care frunzele se rup în bucăți mari și neuniforme.
Frunzele de varză Savoy se taie mărunt.
Feliile de pere se aranjează deasupra și se presară cu pătrunjel.
Uleiul se amestecă viguros cu sucul de lămâie, mierea cu sarea și piperul pregătite, într-un bol aparte, să se formeze o emulsie uniformă.
Marinada se toarnă peste salată înainte de a fi servită și se amestecă atent, ca salata să rămână pufoasă și apetisantă.
Posturile „TV-Găgăuzia” și „ATV”, sancționate de CA cu 100 000 de lei pentru răspândirea dezinformării, separatismului și discursului de ură: CSI, „cea mai mare piață” sau „republica găgăuză”
Ieftinire și nu prea. Cât vor plăti cetățenii R. Moldova pentru gazele naturale, după ce ANRE va aproba noile tarife propuse de „Moldovagaz”
DRRM // A II-a ediție a Festivalului Tradițiilor Românești, în perioada 17 - 19 mai, la Chișinău: Expoziții, ateliere de meșteșug, dansuri populare, muzică tradițională și concerte ale unor trupe consacrate, cu intrare liberă la Grădina Botanică