12:06:25 27.04.2024
Stiri

Rețeta Tamarei Șchiopu // Humus cu sfeclă roșie

Social 08.11.2014 17:30 Vizualizări1454 Autor: Ziarul National
Rețeta Tamarei Șchiopu // Humus cu sfeclă roșie


Un produs extrem de bogat în microelemente - humusul clasic din bob năut - devine și mai gustos, și mai atractiv dacă i se adaugă sfeclă roșie.

Este delicios în tartine pentru prânz sau ca o gustare servită cu bețișoare de morcov, țelină, daicon sau bastonașe de pâine, în loc de furculiță.

Ingrediente

·400 de grame de bob năut fiert

·patru sfecle mici, fierte, curățate și tăiate cubulețe

·patru căței de usturoi tocat

·sucul unei lămâi stoarse

·90 ml de ulei de măsline

·o linguriță de chimen măcinat

·63 ml de tahini (pastă de susan, opțional)

Ingredientele se pun într-un blender și se amestecă până când se formează o pastă uniformă.

Dacă humusul e prea uscat, se mai adaugă un pic de ulei preferat.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md