REȚETĂ // Cel mai simplu bulz. Este delicios!


Bulzul ciobănesc este unul dintre cele mai simple și delicioase rețete pe care le poți prepara. Este o rețetă perfectă pentru zilele răcoroase de toamnă, pe care o poți savura alături de familie în orice moment al zilei.
Ingrediente:
Mămăligă - 1 întreg
brânză burduf - 1 cub
unt - 100 g
Preparare:
Împarte mămăliga, după ce s-a răcit în bile cât pumnul de mari. Rade brânzeturile și amestecă-le, formează biluțe de mărimea unei mingi de ping pong.
Întinde bilele de mămăligă și învelește cu acestea câte o minge de brânză. Modelează apoi mingea astfel încât să fie perfect rotundă și brânza să nu iasă din aceasta.
Pune bilele formate într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și adaugă deasupra fiecăreia o bucată de unt.
Lasă bulzul la cuptor timp de 10 minute sau până când se rumenește. Dacă ai posibilitatea, poți prepara bulzul pe grătar. Va ieși mult mai gustos.
Sursa: secretele.com













































































