20:29:44 14.11.2018
 
Stiri

RENUMIT chirurg: OMUL se îmbolnăvește din cauza lenei și a lăcomiei. Pasta pentru imunitate

Știri 16.07.2018 17:19 Vizualizări706 Autor: Ziarul National
RENUMIT chirurg: OMUL se îmbolnăvește din cauza lenei și a lăcomiei. Pasta pentru imunitate Sursa: uti24.ro

Nikolai Amosov a fost unul din cei mai renumiți chirurgi din lume. Cu toate că a fost mult timp bolnav, el a trăit până la o vârstă înaintată cu ajutorul unui regim dezvoltat de el însuși. Este autorul a mai mult de 400 de publicații științifice. Este cunoscut în întreaga lume datorită talentului său medical.

Iată ce sfaturi a lăsat oamenilor:

1. Nu te aștepta că medicii o să te facă sănătos

Medicii pot salva vieți, pot vindeca o boală, dar ei doar te vor readuce la start, în continuare totul depinde de tine. Nu trebuie să subapreciem puterea medicinii, dar nu este corect să ne bazăm exclusiv pe ea. Este recomandat să te ocupi independent cu sportul.

2. Medicii pot vindeca boli, dar tu ești responsabil pentru starea ta de sănătate

Sănătatea este energia de rezervă a întregului nostru organism. Ea este necesară pentru a asigura o funcționare optimă a corpului și a psihicului. Sănătatea este esențială pentru toate domeniile vieții noastre. De la o imunitate mai bună, până la o îmbunătățire a calității vieții de zi cu zi.

3. Fiecare știe ce înseamnă să fii bolnav

O boală te poate împiedica să te simți fericit. De regulă, ea este determinată de factori externi sau de predispoziție a genelor.

Unele boli mărunte sunt de neevitat, dar este de preferat să facem tot ce e nevoie să nu fim victimele unor boli mai grave. Ele apar mai ales din cauza unui mod de viață irațional.

4. Trebuie să adopți un mod de viață sănătos

Mai întâi, trebuie să consumi produse cu o cantitate minimă de grăsimi, 300 g de fructe și legume zilnic. Apoi, trebuie să practici exerciții fizice. Dacă la muncă petreci timpul într-un mod pasiv, atunci neapărat trebuie să faci sport.

Este recomandat minim o oră pe zi sau cel puțin 20-30 de minute. În final, cel mai important este să înveți să deții controlul asupra psihicului tău. Dacă simți că ai surplus de adrenalină, poți scădea cantitatea ei prin exerciții fizice intensive.

5. De ce oamenii se îmbolnăvesc atât de des?

Dacă ar duce un mod de viață sănătos, rata bolnavilor ar fi mult mai mică. Dar puține persoane au voința să se impună să urmeze un regim.

6. În lume există medici incompetenți

Există medici care nu pot pune nici o diagnoză fără consultarea unor cărți sau a unor medici mai competenți decât ei. Problema acestor medici este faptul că ei nu se dezvoltă în domeniu. Ei își îndeplinesc muncă fără nici o satisfacție.

Pe de altă parte, există și unele preconcepții în medicină. Din cauza unor interpretări eronate a studiilor în domeniu s-a răspândit multă informație falsă, a căror victime devin medicul și pacientul.

De exemplu, există mitul că numărul persoanelor cu cancer a crescut în mod vizibil, dar acest lucru nu este adevărat. Numărul persoanelor cu cancer la stomac chiar a scăzut.7. Caută un doctor bun

Ai încredere în recomandările pe care ți le oferă medicul și nu te panica dacă el te asigură că nu este cazul. Nu deveni dependent de medicamente și consultațiile medicale. Prețuiește-ți sănătatea și nu deveni un ipohondru.

Deși era chirurg, dr. Amosov întotdeauna repeta aceste cuvinte „chirurgia nu se oprește la operație”. Prin aceste cuvinte chirurgul încerca să spună că nu este suficient să faci o operație bună pentru a reface pacientul sănătos. Foarte important este ca organismul să poată „asimila” operația reușită, adică să fie în stare să suporte operația și să se poată reface după ea.

Însă organismul nu va putea face asta dacă este slăbit de boală, adică are o imunitate slabă. Iată de ce dr. Amosovv recomanda insistent pacienților săi ca după operație să consume un amestec special, care ar umple organismul cu vitamine.

Pasta pentru imunitate a dr. Amosov

Ingrediente:

500 g stafide brune
500 g smochine
500 g caise uscate
500 g miere
500 grame prune uscate
2 pahare de nuci
1 lămâie

Cum se prepară pasta:

Toate ingredientele trebuie tocate bine după care se amestecă până la omogenizare completă. Se consumă câte o lingură de 3 ori pe zi cu jumătate de oră înainte de masă, până la finisare.

Această pastă se recomandă nu doar persoanelor care au trecut prin operație și au nevoie de o imunizare rapidă a organismului, dar tuturor, pentru că, cu toții avem nevoie de un organism sănătos în stare să învingă toate bolile și virușii.

Sursa: uti24.ro

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.11.2018 13:00 Ziarul National Victor Chirilă // Cine e de vină că R...

12.11.2018 09:18 Nicolae Negru O altă perspectivă asupra furtului mi...

11.11.2018 15:40 Ziarul National Gheorghe Erizanu // Cetățeanul Băsescu

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md