REŢETĂ // Tartă cu legume şi caşcaval
Ingrediente:
300 g făină
6 ouă
16 linguri lapte
160 g caşcaval
2 cepe
160 g unt
3 bucăţi de praz
450 g bacon
200 ml smântână lichidă
o lingură cu tarhon uscat
sare
piper după gust
Mod de preparare:
Se dă caşcavalul prin răzătoare şi se taie ceapa foarte mărunt. Se pun într-un vas făina şi sarea, se adaugă untul, tăiat bucăţele şi se amestecă bine cu vârful degetelor.
Se adaugă caşcavalul, ceapa, tarhonul, două ouă şi se omogenizează bine. Se acoperă aluatul şi se lasă cel puţin o oră la frigider. Între timp, se căleşte baconul, împreună cu prazul, timp de 4-5 minute.
Se scoate aluatul din frigider şi se întinde pe dimensiunea tăvii, apoi se înţeapă cu ajutorul unei furculiţe. Amestecul de bacon, şuncă şi praz se distribuie uniform peste aluat.
Într-un vas separat se bat cele patru ouă rămase, se pune laptele şi smântâna, sare şi piper, iar la final se răstoarnă compoziţia peste praz şi bacon.
Se bagă tava la cuptor şi se lasă circa 40 de minute. Tarta se serveşte caldă.
Sursa: clickpentrufemei.ro
Cât valorează inelul de logodnă personalizat primit de Maria Sharapova
Cum le-a schimbat trecerea timpului pe cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Imagini vechi de peste 20 de ani
Dieta lui Cristiano Ronaldo ca să fie în forma vieții lui, la 35 de ani. De câte ori pe zi mănâncă și alimentele „secrete”