15:14:50 26.05.2019
 
Stiri

Premierul Filip, despre materialul realizat de RISE: „Este paravanul unei manipulări”. Oficialul vrea investigații „despre cei care și-au scris casele pe numele mamelor sau care fac tranzacții de sute de mii de euro prin conturile soacrelor”

Politică 04.12.2018 12:30 Vizualizări1342 Autor: Ziarul National
Premierul Filip, despre materialul realizat de RISE: „Este paravanul unei manipulări”. Oficialul vrea investigații „despre cei care și-au scris casele pe numele mamelor sau care fac tranzacții de sute de mii de euro prin conturile soacrelor” captură

Premierul Pavel Filip nu crede că poate fi numită „investigație” materialul realizat de jurnaliștii de la RISE Moldova, precum că o firmă apropiată familiei sale a cumpărat o casă în preajma locuinței sale. De asemenea, premierul lasă să se înțeleagă că nu are nimic de ascuns și că e greșit termenul de „firmă paravan”, deoarece aceasta activează legal și nu ascunde nimic.

„Ați văzut acel articol? Ați văzut vreo acuzație? Și eu nu am văzut nicio acuzație. Părerea mea este că a început campania electorală. În opinia mea, a fost o relatare mai detaliată a declarațiilor publice pe care le-am făcut până acum. Am citit atent tot ce a scris RISE Moldova și cred că era vorba de „investigarea politicienilor de la putere și opoziție”. O să cred în independența dvs. atunci când o să văd investigații despre cei din opoziție. Despre cei care și-au scris casele pe numele mamelor, cei care fac tranzacții de sute de mii de euro prin conturile soacrelor sau mamelor, despre cei care au imobile peste hotare și nu le pot declara proveniența”, a declarat Filip, după ședința săptămânală de astăzi a Partidului Democrat.

Citește și: RISE Moldova: O firmă a premierului Pavel Filip a cumpărat, cu milioane de lei, casa aflată peste gard de cea în care locuiește oficialul

Totodată, premierul spune că firma care a achiziționat casa de pe strada Paris din Chișinău activează legal și nu poate fi vorba că ar fi „firmă paravan”, așa cum se menționează în materialul realizat de RISE Moldova.

„Din punctul meu de vedere, paravan este articolul dvs. este paravanul unei manipulări grosolane. Această firmă nu este paravan, este o firmă reală, care activează normal și este în câmpul legal al R. Moldova. Toate acțiunile ei sunt legale. Eu înțeleg că a început campania electorală și că spiritele se înfierbântă, dar mi-aș dori, dacă e posibil, ca instituțiile media să dea dovadă de corectitudine atunci când numesc unele articole investigații”, a conchis Pavel Filip.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante

Petronel 04.12.2018 13:53

RISE mai bine ar face o investigatie despre cate vile are Andrei Nastase inclusiv cea din Chisinau care costa 7 milioane.

Spencer 04.12.2018 13:54

Cred că dacă dea și Filip le-a dat în nas acestor investigatori, de data asta nu-și iau ei cei 300 de euro pe articol.

Serghiu 04.12.2018 14:37

Și are dreptate aici Filip, compania fiilor săi activează legal și legal a cumpărat acea casă, fără să ascundă acest lucru, unde în general îi investigația aici și unde aici îi infracțiunea pînă la urmă ?

Alexei 04.12.2018 15:45

Și totuși cum se fac aceste investigații, dacă Maia Sandu și Andrei Năstase nu lucrează ambii de mai bine de patru ani, dar se întrețin pe ei, cît și propriile partide, cei de la RISE tac. Ori la ei totul se face doar la comandă și contra cost?

Dumitru 04.12.2018 16:09

Despre astea nu se vorbeste, despre Platon si miliardomat tot nu... iaca asa echizdistanță e in presa atsa de opozitie!

Sandu 04.12.2018 16:49

Filip a spus totul corect, imi pare rau ca presa la noi inainte de campanie electorala vrea sa intortocheze orice subiect.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.05.2019 12:20 Ziarul National Victor Chirilă // Poate un popor să-ș...

24.05.2019 09:19 Nicolae Negru Alianța ACUM-ACUM, un joc steril care...

20.05.2019 09:18 Nicolae Negru Degeaba ne numim unioniști…

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md