10:49:37 04.12.2022
Stiri

Un fruntaș al PD a decis să PĂRĂSEASCĂ formațiunea lui Pavel Filip: „Nu datorez explicații nimănui și vă asigur că nimeni nu m-a „RACOLAT”, „cumpărat” sau ademenit”

Actualitate 06.05.2021 10:30 Vizualizări1507 Autor: Ziarul National
Un fruntaș al PD a decis să PĂRĂSEASCĂ formațiunea lui Pavel Filip: „Nu datorez explicații nimănui și vă asigur că nimeni nu m-a „RACOLAT”, „cumpărat” sau ademenit”


Președintele organizației sectorului Buiucani din Chișinău a Partidului Democrat (PD), consilierul municipal Veaceaslav Nedelea, a decis să părăsească după 11 ani formațiunea condusă de fostul premier Pavel Filip.

„Până-aici a mers ostașul... Da, am fost circa 11 ani ostaș al PD, membru al Consiliului Național Politic, președinte a organizației de sector Buiucani. Am fost un membru fidel, dedicat activităților politice și organizatorice. Am fost deputat, iar actualmente sunt consilier municipal de Chișinău. Părăsesc PD deoarece nu sunt de acord cu politica conducerii PD de promovare în funcțiile politice, cu „restaurația”, dacă vreți...”, a scris acesta într-o postare pe Facebook.

Acesta a ținut să sublinieze că nu ar fi fost „racolat” de altă formațiune.

„Nu datorez explicații nimănui, decât colegilor mei din echipa PD Buiucani. Voi oferi explicații și sper să mă înțeleagă... Îmi asum pe deplin acest gest. Caracterul unui politician rezultă din capacitatea acestuia de a-și asuma anumite decizii. Vă asigur pe toți că nimeni nu m-a „racolat”, „cumpărat” sau „ademenit”, a conchis Nedelea.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri
04.12.2022 10:13 0 Simion vrea dragoste pe bani

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

29.11.2022 11:33 Cazimir Țino Cazimir Țino: Riscurile și erorile Ch...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md