17:15:28 03.10.2023
Stiri

Olga Ciolacu vrea să se simtă mireasă din nou

Monden 18.05.2014 15:00 Vizualizări3021 Autor: Doina Popov


Olga Ciolacu vrea să se simtă mireasă din nou Sursa: Facebook

Sărbătoare: După 40 de ani de căsnicie, soțul o răsfață ca în prima zi

Interpreta Olga Ciolacu abia așteaptă să-și împacheteze lucrurile și să plece în Grecia, unde va susține un concert la Atena. Artista va profita de ocazie ca să viziteze cele mai frumoase locuri din împrejurimi. Interpreta a precizat că pleacă alături de soț și că vrea să călătorească, iar la întoarcere planifică să-i pregătească o surpriză.

Olga Ciolacu și Valentin Bătrânac au împlinit recent 40 de ani de căsnicie. Cu această ocazie, interpreta și-a răscolit prin amintiri și ne-a dezvăluit cum a fost nunta ei, dar și cum planifică să sărbătorească aniversarea.

A fost surprinsă cu un braț de flori

Deși pe 9 mai urma să sărbătorească patru decenii de conviețuire, Olga Ciolacu a fost „răpită” de muncă. În ziua respectivă, artista a trebuit să cânte la trei nunți și a sosit acasă abia a doua zi dimineață. Soțul său însă n-a uitat de sărbătoare și i-a făcut o surpriză. „Nu am sărbătorit pe 9 mai, pentru că am fost tare zăpăciți, însă ceea ce mi-a plăcut enorm a fost gestul lui Valentin. Când m-am trezit dimineață, soțul nu era. L-am zărit abia peste câteva minute cu cel mai frumos buchet de flori primit vreodată. Erau flori de câmp, care sunt preferatele mele. Era un braț enorm de flori pe care le-am pus în patru vaze. Mi-a înflorit toată camera. Acesta a fost cadoul primit pentru ziua noastră. Mi-a plăcut că a ținut cont, s-a trezit dimineață și a căutat florile care-mi sunt pe plac. M-au impresionat mai mult decât orice alt cadou”, ne-a declarat Olga Ciolacu, menționând de asemenea că a mai primit recent un alt dar din partea soțului - un colier hand made, pe care-l va purta la concertul său din Atena.

Va găti soțului bucatele preferate

După ce revine din Grecia, Olga Ciolacu planifică să organizeze o sărbătoare mare cu familia, care va dura minimum două zile. „Vreau să mă relaxez și să simt și eu că sunt mireasă. Mi-am luat angajamentul să fac o petrecere acasă și să-i pregătesc bucatele preferate soțului. El adoră răcitura din cocoș. Vreau și el să se simtă bine și să ne relaxăm împreună sub prăsadul nostru cel mare din grădină”, susține artista. Fiind întrebată de ce a ales să sărbătorească acasă, interpreta a precizat că la restaurant se va simți încordată și nu vrea să fie deranjată de nimeni și nimic.

„Am avut o nuntă șic”

Olga Ciolacu își amintește și acum cu drag și nostalgie de clipele petrecute la nuntă. Interpreta nu o singură dată a precizat că a avut o nuntă perfectă. „Au fost 600 de invitați și am avut o grădină plină cu mese întinse și corturi. A fost veselie mare. Deși pe majoritatea oaspeților nu-i cunoșteam, a fost o nuntă frumoasă, dădeam mâna cu toți și eram fericită. Atât de sărutați ca atunci cred că nu am fost niciodată. Am avut o nuntă șic pentru acele vremuri”. Artista a descris și rochia de mireasă, pe care i-a dăruit-o mai apoi unei prietene. „Am avut o rochie din dantelă albă, cu voal. Am ținut-o câțiva ani în șifonier. N-o mai am, din păcate”.

Entuziasmată de călătoria în Grecia

Ultima dată a fost în Grecia acum 20 de ani, din acest motiv este emoționată și entuziasmată să revadă țara. „Atunci am fost în luna septembrie, când nu era nici foarte cald, nici foarte frig. Mi-a plăcut clima din Atena, un oraș extrem de liniștit. Sunt curioasă să-l văd cum arată după atâta vreme și zbucium”, a declarat Olga Ciolacu. „Plec cu soțul pentru patru zile, timp în care voi avea un program cultural. Sper să ajung și la mănăstirile de la Meteora, vreau să revăd Acropolis și ruinele Teatrului lui Dionis și Teatrul antic Odeon, construit de Herodes Atticus Odeon. De asemenea, îmi doresc să ajung și pe insula sfântă, unde s-a născut Apollo”, a precizat interpreta.

Amintim că, pe 18 mai, Olga Ciolacu împreună cu Daniela Condurache vor susține la Atena un concert pentru diaspora românească.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.10.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Druță, ideologul...

29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md