22:14:25 27.05.2024
Stiri

POVEȘTI ADEVĂRATE // Un accident de mașină a lăsat-o paralizată, dar nu a încetat să lupte. Cea mai puternică dovadă de ambiție

Știri 03.12.2018 16:19 Vizualizări1439 Autor: Ziarul National
POVEȘTI ADEVĂRATE // Un accident de mașină a lăsat-o paralizată, dar nu a încetat să lupte. Cea mai puternică dovadă de ambiție Sursa: avantaje.ro


Un accident de mașină a lăsat-o pe Ally Grizzard paralizată la doar 20 de ani și în ciuda faptului că viața ei s-a schimbat radical, tânăra nu a încetat să lupte, iar în ziua nunții a reușit să își uimească apropiații atunci când și-a făcut apariția în biserică.

Viața lui Ally Grizzard a căpătat un alt sens în ianuarie 2015, atunci când a fost la un pas să își piardă viața în urma unui accident de mașină. Tânăra se îndrepta către un cabinet veterinar atunci când a observat că din față se apropia un camion încărcat cu fân. Impactul a fost atât de puternic, încât Ally Grizzard a fost aruncată din autoturismul pe care îl conducea, iar trupul ei a ajuns pe marginea drumului.

Ajunsă la spital, medicii au constatat că în timpul accidentului coloana ei vertebrală a fost puternic afectată, lucru care o va împiedica să mai meargă.

„Tot ce-mi amintesc este că am văzut un camion cu fân care venea spre mine, pe banda mea”, a spus Ally Grizzard, potrivit dailymail.co.uk.

Medicii au fost rezervați în ceea ce privește starea de sănătate a tinerei, pe lângă fracturile de la coloană, aceasta având probleme grave la nivelul plămânilor și hemoragie internă. Chiar dacă a ajuns la spital fără puls, medicii au reușit să îi salveze viața, însă adevărata luptă a început abia după acest episod dramatic.

Momentul în care iubitul ei a cerut-o în căsătorie a fost cel care a determinat-o pe Ally Grizzard să meargă din nou. În noaptea logodnei, tânăra și-a sunat terapeutul și i-a spus: „Ești pregătit să mă antrenezi pentru ca în ziua nunții să pășesc pe culoarul bisericii?”.

Timp de un an și jumătate, Ally Grizzard s-a antrenat intens, iar în ziua nunții, mireasa și-a uimit invitații atunci când și-a făcut apariția în biserică. A reușit să meargă din nou cu ajutorul unui suport pentru susținerea picioarelor și pășind la brațul tatălui ei biologic și tatălui vitreg.

„A fost o luptă, dar am reușit să merg pe culoar. Am fost foarte hotărâtă. Puteți continua chiar și în zilele grele, puteți continua să aveți o viață normală, să vă căsătoriți, să aveți copii și să faceți tot ce ați făcut înainte, doar că într-un mod diferit”, a povestit Ally Grizzard.

Nu doar că a reușit să meargă din nou, dar Ally Grizzard s-a putut bucura și de dansul mirilor. Tânăra și-a propus ca reușita ei să fie un exemplu și pentru alte persoane cu dizabilități.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ally Grizzard.

Sursa: avantaje.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.05.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scutul european pent...

24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

24.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Căutarea unui candid...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md