13:19:40 02.10.2023
Stiri

Premierul Chicu continuă să-l acopere pe Dodon, care a organizat MITINGURI cu mii de oameni și „BANCHETE” în plină pandemie, insistând că în vară NU ar fi făcut nici NUNTA fiului său: „Să ne dăm la MOACĂ...”

Actualitate 25.11.2020 13:36 Vizualizări2594 Autor: Ziarul National
Premierul Chicu continuă să-l acopere pe Dodon, care a organizat MITINGURI cu mii de oameni și „BANCHETE” în plină pandemie, insistând că în vară NU ar fi făcut nici NUNTA fiului său: „Să ne dăm la MOACĂ...”


Premierul Ion Chicu admite că autoritățile au oferit exemple urâte în privința respectării restricțiilor legate de pandemia COVID - 19, inclusiv organizarea unor evenimente cu mai mult de 50 de persoane, însă afirmă că de cele mai multe ori s-a exagerat în spațiul public. În mod special s-ar fi exagerat atunci când a fost acuzat că i-a organizat nunta fiului său, chiar dacă astfel de petreceri erau categoric interzise pe timp de pandemie.

Citește și: Premierul Chicu TACE despre „banchetul” lui Dodon din Găgăuzia cu „50 de grame”, însă o ATACĂ GROSOLAN pe fosta ministră a Sănătății: „Am văzut că reapar unele SPECIMENE...”

„Păi, bine, eu sunt de acord că nu tot timpul s-au dat exemple bune, deși, în multe cazuri, inclusiv în cazul nunții mele, care nu a fost, dar nu mai vreau să mai speculez, s-a exagerat...”, a declarat Chicu într-un interviu pentru Europa Liberă.

Citește și: „Cine vei fi tu după asta?” Chicu RECUNOAȘTE organizarea chefului cu ocazia CĂSĂTORIEI fiului său, însă spune că nu ar fi fost o NUNTĂ pe timp de pandemie: „Nu s-a încălcat nimic...”. Ce spune de implicarea SPPS în organizarea evenimentului privat

Citește și: VIDEO // Detalii despre petrecerea organizată pe timp de PANDEMIE, oferite de către un participant la NUNTA fiului premierului Chicu: Câte persoane au fost în total și cine nu ar fi venit la masa PREMIERULUI. „Ion Chicu s-a enervat și...”

Citește și:
FOTO // Mirii Ștefan Chicu și Ina Pascaru, care și-au organizat nunta pe timp de pandemie, ajutați de premierul R. Moldova, deși oficialul a INTERZIS petrecerile

Citește și:
Premierul Chicu, nuntă pe timp de pandemie, la o vinărie: Este socru mare! „Capacitățile sistemului medical al R. Moldova de a interna noi pacienți cu COVID sunt la limită”

Citește și: VIDEO // PARODIE cu premierul Chicu, după ce a organizat nunta fiului său în plină PANDEMIE: „Nuntă mică, cât o cumătricî. Da nunta asta-i masî, nu-i diloc o nuntî!”

Acestuia i s-a adus aminte că a urmat Hramul Chișinăului, unde a participat candidatul „independent” Igor Dodon. Totuși, Ion Chicu a încercat să dea vina pe toți candidații înscriși în cursa prezidențială.

CITIȚI și VIDEO // Sute de persoane la evenimentul dedicat Hramului capitalei, sărbătoare pe timp de pandemie

„Eu n-am văzut nici pe unul din cei opt candidați să zică: oameni buni, eu o să-mi fac campania electorală fără să vin în fața voastră, fără ca să vă aduc un risc de contaminare. Nimeni n-a făcut lucrul ăsta. Toți s-au dus, au făcut baie de mulțime, unii cu măști, alții cu altceva. Nu trebuie să atribuim această lipsă de responsabilitate unuia sau altuia, autorităților sau opoziției, stângii sau dreptei.

De aceea am și făcut acest apel. Trebuie să înțelegem că toți suntem într-o barcă. Rechinul sau valul ucigaș e acolo, în partea aceea, dar noi încercăm să ne lovim cu vâslele unul pe altul. Poate e momentul acum să vâslim cu toții într-o direcție, să scăpăm de urgia respectivă. Când vom ajunge pe insula nepopulată, ne-om da acolo la moacă, dar hai să ieșim la suprafață”, a spus Ion Chicu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.10.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Druță, ideologul...

29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md