22:57:36 29.05.2023
Stiri

O viitoare mireasă a primit acest mesaj: „Eu nu m-aș căsători cu el. Tu?” Ce s-a întâmplat după …

Știri 19.11.2018 20:02 Vizualizări1498 Autor: Ziarul National
O viitoare mireasă a primit acest mesaj: „Eu nu m-aș căsători cu el. Tu?” Ce s-a întâmplat după … sursa: google.ro


Petrecerea burlăcițelor ar trebui să fie momentul în care orice femeie să se relaxeze și să se bucure de emoțiile marelui eveniment care se apropie cu pași repezi.

În timp ce se distra alături de prietenele ei, o viitoare mireasă a primit acest mesaj: “Eu nu m-aș căsători cu el. Tu?”, moment în care întreaga ei lume s-a prăbușit.

Cu doar câteva ore înainte de nuntă, atunci când nimic nu pare că mai poate împiedica ceremonia, o femeie a trecut printr-o experiență care nu doar că i-a distrus planurile, ci a făcut-o să ia o decizie radicală cu privire la viitorul ei.

Mesajul primit de tânără a făcut-o să nu își mai dorească o căsnicie alături de cel pe care îl considera bărbatul vieții. În timp ce se bucura de un pahar de șampanie alături de cele mai bune prietene, ea a văzut pe ecranul telefonului mesajul, urmat de o serie de capturi de ecran care detaliau relația pe care logodnicul ei o avea cu o altă femeie.

„Corpul tău este incredibil și știi cum să îl folosești. Mi-aș dori ca iubita mea să aibă măcar jumătate din abilitățile tale”, îi spunea bărbatul amantei sale.

Devastată și șocată de mesajele pe care logodnicul ei i le trimitea unei alte femei, tânăra a izbucnit în lacrimi, dar a refuzat să amâne nunta, punând la cale un plan de răzbunare împotriva lui.

A pășit spre altar, acolo unde iubitul ei o aștepta, iar când a venit momentul ca fiecare să își rostească jurămintele, tânăra a început să citească mesajele primite cu o seară înainte de nuntă.

„Am ajuns la altar, am respirat puternic și în fața tuturor prietenilor și părinților am spus tot adevărul despre Alex. Nu va mai fi o petrecere de nuntă azi, dar în schimb, vom sărbători onestitatea, întâlnirea iubirii adevărate și ne vom urma inima chiar și atunci când doare”, a povestit tânăra, potrivit dailymail.co.uk

Simțindu-se expus în momentul în care logodnica lui citea mesajele, bărbatul infidel a părăsit biserica alături de un cavaler de onoare.

Sursa: avantaje.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md