23:36:04 16.06.2025
Stiri

O să te lingi pe degete după o porție de ficăței pregătiți în felul acesta

Știri 30.10.2018 18:40 Vizualizări1808
O să te lingi pe degete după o porție de ficăței pregătiți în felul acesta sursa: google.ro

Ingrediente:

o caserolă de ficăței

3 linguri de ciuperci feliate

2 linguri de untură de gâscă sau unt

100 ml vin

1 legătură de pătrunjel

sare

piper

Cum se prepară?

Curăță cu grijă ficățeii, apoi fierbe-i 3-4 minute în apă clocotită, ca să-și lase gustul amar. Apoi scoate-i, taie-i și usucă-i în șervețele de hârtie de bucătărie.

Treci ciupercile sub un jet de apă și lasă-le apoi la scurs într-o strecurătoare.

Pune ficățeii la rumenit în untură, întoarce-i și, după ce și-au schimbat culoarea, adaugă ciupercile.

Toarnă vinul, presară sare și piper și lasă la fiert 10 minute cu capac.

Înainte să-i servești, presară deasupra pătrunjel tocat.

Poftă bună!

Sursa: desprerelatii.net

Autor:
Top stiri

Sondaj
Ce scenariu pare mai realist?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte