21:55:18 27.05.2024
Stiri

Noi oportunități de a atrage investiții românești pentru PRIMARII liberali din R. Moldova. Paisprezece primari PNL din stânga și dreapta Prutului s-au întrunit la Suceava, pentru a demara colaborări în beneficiul cetățenilor

Actualitate 07.07.2023 09:22 Vizualizări929 Autor: Ziarul National
Noi oportunități de a atrage investiții românești pentru PRIMARII liberali din R. Moldova. Paisprezece primari PNL din stânga și dreapta Prutului s-au întrunit la Suceava, pentru a demara colaborări în beneficiul cetățenilor


Paisprezece primari ai Partidului Național Liberal (PNL) din stânga și dreapta Prutului se află zilele acestea la Suceava, pentru a crea noi oportunități de colaborare pentru localitățile lor.

Potrivit PNL Diaspora, cei 14 primari, șapte din R. Moldova și șapte din Bucovina, s-au întâlnit la Șcheia pentru a se cunoaște și a avea discuții de grup. Ulterior, fiecare primar sucevean a luat câte un primar din stânga Prutului, pentru a le prezenta localitatea și a purta discuții privind înfrățirea localităților și planificarea proiectelor comune.

Citește și: FOTO // Mai mulți PRIMARI din R. Moldova au devenit membri ai PNL, cel mai vechi partid din România. Liderul Nicolae Ciucă: „România este și va continua să fie un susținător activ al modernizării și al parcursului european al R. Moldova"

Această reuniune a fost organizată cu sprijinul președintelui PNL Suceava, Gheorghe Fluture, dar și al primarilor Viorel Cucu din Adâncata și Vasile Andriciuc din Șcheia.

Această acțiune are loc ca urmare a discuțiilor care au avut loc la întâlnirea dintre primarii PNL din R. Moldova cu conducerea Partidului Național Liberal, în luna mai la Palatul Parlamentului, unde s-a convenit ca primarii liberali de pe ambele maluri ale Prutului să își intensifice colaborarea.

Astfel, în perioada următoare, toți primarii PNL din R. Moldova să întreprindă astfel de vizite la primarii PNL din diferite județe ale României, pentru a putea începe colaborări în beneficiul cetățenilor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.05.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scutul european pent...

24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

24.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Căutarea unui candid...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md