21:04:39 22.03.2023
Stiri

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova a dat STARTUL sesiunii de finanțare nerambursabilă pentru anul 2023. Data-LIMITĂ de depunere a proiectelor este 1 martie 2023

Actualitate 03.02.2023 16:00 Vizualizări1541 Autor: Ziarul National
Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova a dat STARTUL sesiunii de finanțare nerambursabilă pentru anul 2023. Data-LIMITĂ de depunere a proiectelor este 1 martie 2023


Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) anunță deschiderea sesiunii de finanțare de proiecte pentru anul 2023.

Astfel, asociațiile, fundațiile, unitățile de cult, organizațiile neguvernamentale, persoanele fizice autorizate sau persoanele juridice de drept public sau privat, din România și din afara frontierelor țării, pot trimite cererile de finanțare prin e-mail (scan PDF), în perioada 1 februarie – 1 martie 2023, ora 23:59, la adresa programe@drrm.gov.ro.

Cererile de finanțare trebuie să respecte condițiile menționate în Ghidul de finanțare nerambursabilă și în Documentarul de finanțare nerambursabilă 2023, publicate pe pagina de internet a instituției www.drrm.gov.ro.

Pot fi finanțate din bugetul Departamentului proiecte care derulează activități ce vin în sprijinul cetățenilor din Republica Moldova, desfășurate în acest an, pe domeniile: Cultură, Mass-media, Educație, Societatea civilă, Spiritualitate şi tradiție.

Citește și: VIDEO // DRRM a pregătit un buget de 80 de MILIOANE de lei pentru proiectele implementate în R. Moldova. Adrian Dupu: „Este cel mai mare buget pe care l-a avut DRRM. Presa de limbă română va primi sprijin pentru a combate dezinformarea și propaganda”

Cererile de finanțare vor fi aprobate în limita bugetului alocat, cu respectarea principiilor liberei concurențe, eficienței utilizării fondurilor publice, transparenței și a tratamentului egal.

Lista proiectelor selectate, respectiv a beneficiarilor finanțărilor nerambursabile, va fi publicată pe site-ul DRRM, www.drrm.gov.ro.

Amintim că DRRM va aloca în jur de 80 de milioane de lei pentru proiectele implementate în R. Moldova.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.03.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Cine să facă reUnirea?

20.03.2023 09:06 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin, Maia Sandu și...

17.03.2023 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scuturând rămășițele...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că decizia Parlamentului de a modifica sintagma „limba moldovenească” cu cea de „limba română” în legislația națională, în conformitate cu decizia Curții Constituționale din anul 2013, este corectă?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md