06:45:04 24.05.2024
Stiri

Unii dintre cei mai MEDALIAȚI sportivi români din toate timpurile, întâlnire cu tinerii din R. Moldova. Mihai Covaliu, Ana-Maria Brânză-Popescu și Marian Drăgulescu vor oferi informații inedite despre cum poate fi atinsă excelența în sport

Actualitate 17.10.2023 15:14 Vizualizări1695 Autor: Ziarul National
Unii dintre cei mai MEDALIAȚI sportivi români din toate timpurile, întâlnire cu tinerii din R. Moldova. Mihai Covaliu, Ana-Maria Brânză-Popescu și Marian Drăgulescu vor oferi informații inedite despre cum poate fi atinsă excelența în sport


Unii dintre cei mai medaliați sportivi români din toate timpurile – Mihai Covaliu, Ana-Maria Brânză-Popescu și Marian Drăgulescu vor susține o conferință la Chișinău, în cadrul căreia vor oferi informații inedite despre cum poate fi atinsă excelența în sport. Conferința cu genericul „Disciplina care duce la performanță” este organizată de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României, în colaborare cu Comitetul Olimpic Sportiv Român (COSR) și va avea loc joi, 19 octombrie, ora 12:30, la centrul „Mediacor” al Universității de Stat din Moldova.

Potrivit DRRM, conferința este adresată tinerilor din R. Moldova, dornici să îi cunoască pe cei care au reușit, prin rezultatele excepționale obținute în sport, să contribuie la promovarea României: Mihai Covaliu – primul român campion olimpic la sabie din istorie, Ana-Maria Brânză-Popescu – campioană olimpică, multiplă campioană mondială și europeană la spadă și Marian Drăgulescu – medaliat olimpic, multiplu campion mondial și european la gimnastică.

Citește și: VIDEO // DRRM îl aduce la Chișinău pe Mihai Covaliu, PRIMUL ROMÂN campion olimpic la scrimă. Întâlnirea cu medaliatul cu AUR la JO din anul 2000 va avea loc pe 19 octombrie, la sediul „Mediacor” al USM

Participanții vor avea șansa de a interacționa cu personalitățile marcante ale sportului românesc prezente la conferință și de a obține informații inedite despre practicile care contribuie la excelența în sport.

Citește și: VIDEO // Legenda vie a gimnasticii MONDIALE, Marian Drăgulescu, de vorbă cu publicul din R. Moldova: Îi veți putea adresa întrebări lui, dar și campionilor Mihai Covaliu și Anei-Maria Brânză joi, la „Mediacor”

La eveniment participă secretarul de stat al DRRM, Adrian Dupu, alături de invitați de seamă din România și R. Moldova.

Evenimentul urmărește promovarea personalităților marcante ale sportului românesc peste Prut în rândul tinerei generații din R. Moldova. Totodată, conferința își propune evidențierea legăturii esențiale dintre disciplină și rezultatele sportive de înaltă performanță.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md