14:59:39 07.12.2023
Stiri

Nicolae Timofti și-a decorat astăzi NAȘUL de cununie

Politică 02.04.2015 19:11 Vizualizări3918 Autor: Stela Mihailovici
Nicolae Timofti și-a decorat astăzi NAȘUL de cununie captura video


Șeful statului Nicolae Timofti a oferit astăzi zeci de distincții în cadrul unei ceremonii oficiale care a avut loc la Președinție. Printre persoanele decorate se numără actuali deputați, un fost ministru, mai multe persoane care activează în domeniul artei, dar și nașul de cununie al președintelui.

Spicherul Adrian Candu, deputatul democrat Marcel Răducan și fostul ministru al Sănătății Andrei Usatîi au primit „Ordinul de onoare” pentru „contribuție la promovarea reformelor bazate pe valorile si standardele europene și pentru merite deosebite în asigurarea negocierii și semnării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană și liberalizarea regimului de vize cu UE”.

Președintele Curții de Conturi, Serafim Urechean, a primit titlul de „Om emerit”, iar scriitorul Mihail Cibotaru a fost decorat cu „Ordinul Republicii”.

Titlul de „Om emerit” i-a fost acordat și nașului de cununie al președintelui, preotul Ioan Ciuntu, parohul Bisericii„Sfânta Teodora de la Sihla”.

Chiar Nicolae Timofti a făcut dezvăluirea după ceremonia de decorare.

„Aici a vorbit nașul meu de cununie, Ioan Ciuntu, despre atracția față de biserică și a îndemnat să venim la biserică și eu vă îndemn, fiindcă sunt lăcașe sfinte de care omul are nevoie. Vă doresc un Paște fericit și să fim în paza Domnului”, și-a încheiat Nicolae Timofti discursul.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md