04:35:36 05.08.2020
 
Stiri

Nicolae Negru, despre DISCUȚIA dintre Tănase și Platon: „În R. Moldova, telefoanele nu sunt ascultate doar de SIS. Serviciile secrete rusești se simt la Chișinău ca la ele acasă”

Politică 10.03.2018 14:00 Vizualizări3690 Autor: Ziarul National
Nicolae Negru, despre DISCUȚIA dintre Tănase și Platon: „În R. Moldova, telefoanele nu sunt ascultate doar de SIS. Serviciile secrete rusești se simt la Chișinău ca la ele acasă” youtube


„Înregistrarea discuției telefonice dintre Tănase și Platon demonstrează că în R. Moldova telefoanele sunt ascultate nu numai de Serviciul de Informații și Securitate (SIS), că serviciile secrete rusești, care, așa cum scria presa ucraineană, îl patronează și îl ghidează pe Platon, se simt la Chișinău ca la ele acasă”.

De această părere este editorialistul Ziarului NAȚIONAL, Nicolae Negru, care a comentat apariția în spațiu public a convorbirii dintre actualul ministru al Justiției, Alexandru Tănase, și cel supranumit raiderul nr. 1 din CSI, Veaceslav Platon.

„Cum ajung în presă înregistrările respective, rămâne un mister, dar e de presupus că FSB nu duce lipsă de agenți sau idioți utili nici în presă”, susține Negru.

Citește și: Prima REACȚIE a lui Alexandru Tănase după apariția discuției cu Veaceslav Platon: „Într-adevăr îl cunosc pe V. Platon. Adevăratul beneficiar al unor asemenea SIFONĂRI…”

Potrivit sursei citate, faptul că lovitura finală (furtul miliardului din sistemul bancar n.r.) fusese planificată exact înaintea alegerilor parlamentare din 2014 nu putea fi întâmplătoare.

„În aceste condiții, a-l considera pe Șor un „simplu bancher” care, bietul de el, a fost „presat” de unii politicieni să fure niște miliarde din sistemul bancar, fără să fie „beneficiarul” acestor bani, înseamnă a ofensa inteligența cetățenilor, a o face pe prostul. O justiție care se „prostește” fie ascunde ceva, fie e proastă cu adevărat”, a subliniat Nicolae Negru.

Acesta a mai adăugat că este evident faptul că banii nu puteau fi furați fără știrea organelor competente.

„Era evident și s-a pus nu o singură dată că, fără complicitatea sau incompetența trădătoare, criminală a funcționarilor responsabili de sistemul financiar-bancar, de lupta cu corupția și spălarea banilor, furtul miliardului nu ar fi fost posibil. Și, desigur, fără prostia, lăcomia sau tăcerea politicienilor aflați la guvernare, Ilan Șor nu și-ar fi putut pune în aplicare schema frauduloasă la scara întregii republici”, a conchis Nicolae Negru.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

ion 10.03.2018 16:01

Aici, apar mai multe, intrebari:1)Din cate am auzit,in ambasada Rusa din Chisinau, sunt acreditati peste 1700 de angajati rusi.Prin reflectia oglinda R.M are acelas numar, in ambasada de la Moscova? 2)Care-i necesitatea si cu ce se ocupa, angajatii nostrii diplomati in F.Rusa?.Caci cei din ambasada si consulatele F.Ruse in R.M. stim ce misiuni indeplinesc.3) De ce numarul diplomatilor si angajatilor ambasadei si consulatelor F.Ruse in SUA este cu a celor din R.M.?

ion 10.03.2018 16:00

Aici, apar mai multe, intrebari:1)Din cate am auzit,in ambasada Rusa din Chisinau, sunt acreditati peste 1700 de angajati rusi.Prin reflectia oglinda R.M are acelas numar, in ambasada de la Moscova? 2)Care-i necesitatea si cu ce se ocupa, angajatii nostrii diplomati in F.Rusa?.Caci cei din ambasada si consulatele F.Ruse in R.M. stim ce misiuni indeplinesc.3) De ce numarul diplomatilor si angajatilor ambasadei si consulatelor F.Ruse in SUA este cu a celor din R.M.?

Tarnacop 10.03.2018 16:00

Teritoriul numit RM este penetrat de toti cu-i nu-i lene.Nici n-au nevoe sa trimita agenti - aborigenii stau in rand ca sa se vanda. Totusi : Daca o ILEGALITATE este interceptata ILEGAL - ea ramane I L E G A LI T A T E ?

Mihai 10.03.2018 20:39

Negrisor ar face bine sa vorbeasca si despre cei din serviciul proxenetului Plohis,care la fel intercepteaza ilegal convorbiri,apoi le fac publice (cazul Filat,etc.)! S-a interesat cineva in privinta acelor interceptari,macar acelasi anal ist Negrisor? Cine conduce cu acest stat acaparat (cum l-a numit Secretarul General al CoE,T.Iagland),inclusiv cu organele de forta si justitia,daca nu Plohis,pe care Negrisor il apara voalat?

Coordonatorul 11.03.2018 15:46

Prostituatele jurnalistice (Negru etc) au fost chemate urgent duminica la munca ca sa-l spele pe plaha trompetistul?

Radu Octav 11.03.2018 16:05

Demisia lui A, Tănase era una previzibilă, pentru că în caz contrar, el era compromis total, discuția telefonică el a putrat-o fiind într-o funcție de stat foarte înaltă. Dar, îsuși conținutul dicuției este unul relevant, pentru că A. Tănase se exprimă că Republica Moldova e o țară africană, că se știe cine conduce țara, etc. Iar interceptările convorbirilor telefonice e deja o realitate în RM. E trist.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.08.2020 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko va concura...

31.07.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Betonul rusesc al al...

27.07.2020 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Duelul Tănase-Boțan:...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md