12:43:16 04.12.2023
Stiri

Motivul pentru care Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică s-au căsătorit în secret

Monden 26.07.2018 17:19 Vizualizări2045 Autor: Ziarul National
Motivul pentru care Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică s-au căsătorit în secret sursa: one.ro


În urmă cu un an, Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Jr. s-au căsătorit în secret, în Bulgaria. Încă de atunci, cea mai mare curiozitate a fost legată de motivul pentru care au ales să organizeze evenimentul chiar acolo.

Invitată în cadrul unei emisiuni, artista a mărturisit că locul în care s-a desfăşurat nunta este unul de care Lavinia s-a îndrăgostit.

„Nu stăm mult în vacanţă. Eu plec şi vin. Avem multe spectacole şi când prind momentul fug undeva şi mă întorc. Mă adaptez uşor, dar nu pot spune acelaşi lucru despre Ştefan.

Dacă merg la mare încerc să nu stau mult la soare, îmi place să mă plimb, să fac cumpărături. Noi vrem să stăm în vacanţă şi să nu facem nimic. Ne dorim amândoi asta şi suntem compatibili din acest punct de vedere.

Eu iarna ador să merg şi la zăpadă şi îmi place să schiez. Ce e frumos, e faptul că cei doi copii schiază, chiar mai bine decât mine.

Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a declarat Lavinia Pîrva la tv.

Sursa: one.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md