23:55:33 23.06.2024
Stiri

Câteva fotografii HAIOASE despre viața oamenilor înainte și după căsătorie

Reportaj 12.09.2018 20:02 Vizualizări6496 Autor: Ziarul National
Câteva fotografii HAIOASE despre viața oamenilor înainte și după căsătorie Sursa: gustoase.net


Viața noastră se împarte în două etape: „înainte” și „după”. Una dintre cele mai mari schimbări este căsătoria. Unii tind să creadă că romantismul se stinge odată cu căsătoria, dar nu este adevărat. Când un bărbat și o femeie decid să devină soț și soție, dragostea lor rămâne neschimbată, doar că și-o exprimă în mod diferit.

Fiecare cuplu are propria sa poveste de viață și de dragoste, înainte și după căsătorie.

Viața în doi este foarte frumoasă. Atunci când iubești și ești iubit, când lucrurile bune și rele se împart la doi, lumea devine mult mai frumoasă. Există însă și unele diferențe între o relație și viața de cuplu.

Majoritatea este de părerea că viața înainte de căsătorie înseamnă libertate și experiențe inedite, în timp ce mariajul implică maturitate, respect și decizii importante.

Uneori este dificil să-l înțelegem pe cel de alături de noi, alteori este imposibil să ne acceptăm chiar propriile sentimente. Important este să conștientizăm faptul că o relație are nevoie de timp pentru a se consolida, iar răbdarea, comunicarea și dragostea sunt cele trei „ingrediente” care fac totul posibil. Relația dintre parteneri nu se schimbă, afecțiunea rămâne aceeași și important este să se mențină respectul reciproc dintre parteneri.

Căsătoria e o decizie importantă, iar comunicarea, cooperarea și angajamentul sunt primordiale pentru funcționarea unui mariaj.

În acest articol vă propunem serie de ilustrații care surprind relația în diferite stadii ale sale: înainte de căsătorie și după este o listă de situații cotidiene tipice și comice pe care le-ați putea găsi familiare!Sursa: gustoase.net


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md