11:23:53 21.02.2024
Stiri

S-au cunoscut în primele ore de la naștere iar peste 30 de ani s-au căsătorit

Știri 01.02.2019 19:02 Vizualizări1873 Autor: Ziarul National
S-au cunoscut în primele ore de la naștere iar peste 30 de ani s-au căsătorit Sursa: ciao.ro


Jemma și Daniel Langley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care ar putea inspira un film!

Cei doi s-au cunoscut în primele ore de la naștere, pentru că au venit pe lume în aceeași maternitate. După 30 de ani ei s-au căsătorit și în prezent așteaptă primul lor copil. Tinerii îndrăgostiți au povestit cum s-a petrecut totul.

Ei cred că la mijloc a fost doar mâna destinului, pentru că mulți bebeluși vin pe lume în același spital. Asta nu înseamnă însă că toți ajung să își întemeieze familii între ei, după cum au glumit proaspăt însurățeii. Totuși, lor le-a fost dat sa se întâmple astfel, iar mamele lor își amintesc foarte bine acele momente unice.

Povestea lor incredibilă a început când s-au născut și pare-se le-a fost sortit să fie împreună, deși au pierdut legătura între timp.

Janine, mama tânărului, și Keryn, mama fetei, au intrat în travaliu aproape simultan. Femeile au fost așezate în paturi apropiate. Totul avea loc la Spitalul William Angliss din Australia.

Cele două femei s-au împrietenit chiar înainte ca cei doi bebeluși să se nască și au ținut legătura. Apoi s-a întâmplat ca nou-născuții să fie așezați împreună, în același pătuț.

După ce s-au întors la viețile lor, femeile au continuat să țină legătura până pe la vârsta de 10 ani a copiilor, deoarece locuiau aproape.

Copiii au pierdut legătura dar au reluat-o în 2013, când tânăra a început să discute pe Facebook cu sora lui Daniel. Nu a durat mult până când cei doi s-au reîntânit și în 2014 au devenit oficial un cuplu. Bărbatul a decis să o ceară în căsătorie de Anul Nou, în 2016, iar nunta a avut loc în luna aprilie 2017, la Mont Du Soleil din Victoria, Australia.

„Toata lumea crede că povestea noastră de dragoste e atât de nebunească! Ne-a fost sortit să fim împreună”, a povestit Jemma Langley.

Sursa: ciao.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md