22:37:05 06.12.2022
Stiri

Studiile arată că valoarea inelului de logodnă poate determina cât va dura mariajul

Știri 13.09.2018 18:03 Vizualizări1638 Autor: Ziarul National
Studiile arată că valoarea inelului de logodnă poate determina cât va dura mariajul sursa: tabu.ro


Se spune că logodna și ziua nunții spune multe despre cuplurile care spun un mare „DA” în fața ofițerului stării civile. Iar un studiu privind căsătoriile arată că suma pe care un bărbat o cheltuiește pe un inel de logodnă determină cât va dura de fapt căsnicia lui. Cât adevăr și câtă minciună se află în această afirmație aflăm în rândurile de mai jos.

Reclamele privind organizarea nunții alimentează zvonurile conform cărora o ceremonie și petrecere grandioase dar și un inel scump sunt garanția că mariajul a doi tineri va dura până la adânci bătrâneți.

Dar vin americani care demontează acest mit și susțin că „bărbații care au cheltuit între 2.000 și 4.000 de dolari pe un inel de logodnă au avut o rată mai mare a divorțului spre deosebire de cei care au cheltuit pe o asemenea bijuterie între 500 și 2.000 de dolari”.

Aceasta este concluzia la care a ajuns o echipă de studenți care a realizat un sondaj de opinie pe 2.000 de femei și bărbați căsătoriți. Și totuși, numărul divorțurilor este la fel de mare dacă pe inelul de logodnă s-a cheltuit sub 500 de dolari, se mai arată în rezultatele sondajului.

Cumpărarea unui inel cu diamant scump și cheltuirea unei sume exorbitante pe o nuntă extravagantă nu vă va garanta că veți rămâne împreună pentru totdeauna. Dar dacă nu vă aruncați la asemenea cheltuieli, este posibil ca doamna să se supere. Dar de ce? Cercetările arată că două persoane care sunt pe punctul de a se căsători se concentrează mai puțin asupra formării unei legături emoționale, ci mai degrabă sărbătoresc începutul altei uniuni.

De multe ori ar fi bine să lăsăm basmele din copilărie și să trăim cu picioarele pe pământ. Este posibil ca după o nuntă grandioasă să fim de fapt dezamăgiți de partener sau parteneră. Toate lucrurile materiale sunt trecătoare și ceea ce contează sunt sentimentele pe care le poartă unul altuia. Lucrurile materiale doar împiedică judecata și distrage atenția de la adevăratul sens al căsătoriei și motivele care au adus împreună un bărbat și o femeie.

O relație construită din dragoste și respect, mai degrabă decât pe un stil de viață generos, nu doar că va dura mult, dar este posibil să se dezvolte un parteneriat frumos.

Sursa: tabu.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.12.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simion vrea să placă...

02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md