00:04:48 24.06.2024
Stiri

GALERIE FOTO // A fost de două ori ca NICIODATĂ: Două gemene identice s-au măritat cu doi gemeni identici

Știri 09.08.2018 17:02 Vizualizări3098 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // A fost de două ori ca NICIODATĂ: Două gemene identice s-au măritat cu doi gemeni identici sursa: eva.ro


Rar vezi așa ceva: două gemene identice în vârstă de 32 de ani s-au căsătorit cu doi gemeni identici în vârstă de 34 de ani.

Deși pare o imagine editată în Photoshop, totul este real. Două gemene și doi gemeni s-au cunoscut și s-au căsătorit, un eveniment cum rareori se întâmplă.

Brittany și Briana, două gemene identice în vârstă de 32 de ani, au spus „Da", căsătorindu-se cu gemenii identici Josh și Jeremy Slayers (34 de ani). Acesta a fost punctul culminant al Festivalului Zilele Gemenilor, organizat sâmbătă în Twinsburg, Ohio (Statele Unite).

Cele două perechi s-au căsătorit în același timp în cadrul unei ceremonii cu tema inspirat denumită „Twice Upon a Time/A fost de două ori ca niciodată”. Și, într-adevăr, chiar așa a fost, ca niciodată!

„E o poveste care a devenit realitate, a spus Briana pentru revista People. Să ne mărităm cu gemeni a fost foarte important pentru noi. Chiar și când eram mici îmi amintesc că eram la grădiniță și asta ne doream”, a adăugat ea.

Spre marele lor noroc, Josh și Jeremy gândeau la fel și își doreau să se însoare cu gemene. Destinul lor a fost să se îndrăgostească de cele două surori. „Cred că și ei au avut aceleași probleme ca și noi când mergeau la întâlniri cu cei care nu aveau frați gemeni. E greu când ești cu cineva care nu înțelege legătura dintre gemeni”, a explicat Brittany.

Brittany și Briana erau conștiente că șansele lor de a se îndrăgosti de gemeni identici erau incredibil de mici. Tocmai de aceea s-au înscris anul trecut la festivalul Twins Day, cel mai mare eveniment anual dedicat gemenilor din toată lumea. Acolo, ele i-au remarcat imediat pe cei doi frați Slayers.

„Stăteam pe gradene și i-am zărit pe acești tineri arătoși care păreau să fie de vârsta noastră”, a povestit Brittany pentru ABC News. Ea și-a strâns sora de mână și i-a arătat pe cei doi gemeni. Briana a simțit aceeași atracție de la prima vedere. „Erau uimitori”, a mărturisit ea.

Cele două au reușit să facă cunoștință cu Jeremy și Josh în ultima zi a festivalului, în noaptea petrecerii de închidere. Câteva zile mai târziu, cei doi gemeni le-au scris fetelor pe Facebook, întrebându-le dacă vor să se vadă și la ediția din acest an a festivalului. Nimeni nu știa că ei se vor căsători acolo.

După prima lor întâlnire, surorile i-au invitat pe Jeremy și Josh, care locuiau atunci în Clinton, Tennessee, să le viziteze la ele, în Virginia. Ambii frați au știut imediat după această călătorie că într-o zi se vor căsători cu aceste fete.

„Când știi, știi. Am știut toată viața că dacă ne vom căsători, va fi cu două gemene”, a spus Jeremy.

Pe 2 februarie, Josh și Jeremy le-au cerut în căsătorie pe Brittany și Briana la Twin Lakes State Park din Virginia, acolo unde au avut prima lor întâlnire romantică. Au ales special această dată pentru că se scrie prescurtat 2-2. În plus, locul ales, care organizează evenimente precum nunți, i-a ales pentru a juca într-o reclamă.

Brittany și Briana au purtat la filmările clipului de promovare rochii albastre, iar Jeremy și Josh s-au îmbrăcat cu pantaloni negri și cămașă albă.

Ei au îngenuncheat în fața iubitelor și le-au cerut în căsătorie, așa cum au făcut-o în realitate.

„Am făcut atâtea împreună în viață. Să avem iubiți gemeni și să le acceptăm cererile în căsătorie în același timp a fost ceva foarte special”, a spus Brittany.

Cele două surori au descoperit că organizarea unei nunți comune a fost „foarte amuzantă și pașnică”, dată fiind asemănarea lor leită. „Aveam aceeași viziune despre cum trebuie să arate ziua nunții noastre”, a explicat Briana.

Nunta perechilor de gemeni a fost filmată de postul american de televiziune TLC, care va difuza anul viitor un material de o oră despre acest eveniment.

Cele două gemene se concentrează acum spre viața lor de familie... împreună. Ele își doresc să locuiască în aceeași casă și să-și crească la un loc copiii.

„Ne gândim că vom fi două mame și doi tați. Ne vom face familiile împreună”, a mai spus Brittany.

Sursa: eva.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md