23:09:07 21.01.2019
 
Stiri

Motive psihologice CIUDATE pentru care cineva s-ar îndrăgosti de tine

Știri 30.03.2018 20:03 Vizualizări876 Autor: Ziarul National
Motive psihologice CIUDATE pentru care cineva s-ar îndrăgosti de tine sursa: eva.ro

Anumite motive psihologice ciudate îi fac pe unii oameni să se îndrăgostească. Unii factori sunt biologici, precum modul în care miroși. Alți factori sunt comportamentali, cum ar fi limbajul corpului.

Potrivit cercetărilor, hormonii, interesele și educația te ajută să îți dai seama de cine ar trebui să te îndrăgostești. Din moment ce partenerul tău joacă un rol semnificativ în ceea ce privește sănătatea, fericirea și chiar și perspectivele de carieră, iată câteva motive psihologice ciudate pentru care cineva s-ar putea îndrăgosti de tine.

De ce s-ar îndrăgosti cineva de tine?

Pentru că semănați foarte mult

Nenumărate studii au arătat că ideea conform căreia contrariile se atrag este depășită complet. Partenerii care sunt asemănători în ceea ce privește dispozițiile generale, cum ar fi personalitatea, au mai multe șanse să se simtă la fel în viața de zi cu zi. Acest lucru îi poate ajuta pe parteneri să se înțeleagă mai bine.

Pentru că semeni cu părintele său de sex opus

O echipă de specialiști de la Universitatea St. Andrews a descoperit că oamenii sunt atrași de persoane cu aceeași culoare a părului și a ochilor părinților de sex opus. În plus, femeile născute din părinți bătrâni (cu vârsta de peste 30 de ani) sunt mai puțin impresionate de tineri și sunt atrase de persoane mai în vârstă.Pentru că miroși bine

Studiul efectuat de Universitatea din California de Sud realizat pe un eșantion de femei la ovulație a ajuns la concluzia că unele femei preferă mirosul tricourilor purtate de bărbații cu un nivel ridicat de testosteron. Această descoperire se potrivește și cu alte instincte pe bază de hormoni. Unele femei preferă, de asemenea, bărbații cu un maxilar puternic evidențiat atunci când sunt la ovulație.

Pentru că vă uitați unul în ochii celuilalt timp de două minute

Psihologul Joan Kellerman de la Universitatea din Massachusetts a rugat 72 de studenți care nu se cunoșteau să își aleagă o pereche și să se uite unii în ochii celorlalți timp de două minute. Ulterior, aceștia au dezvăluit că au simțit dragoste și afecțiune pentru persoanele cu care au stat față în față. Acest lucru sugerează că perioadele lungi în care te uiți în ochii cuiva te pot ajuta să te conectezi și chiar pot aprinde flacăra iubirii în interiorul tău pentru acea persoană pe care nu ai cunoscut-o niciodată anterior.

Pe tine ce te face să te îndrăgostești de cineva la prima vedere?

Sursa: eva.ro

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.01.2019 09:23 Nicolae Negru Ce le-a răspuns Teodor Meleșcanu lide...

14.01.2019 09:21 Nicolae Negru Tractoristul, ciocârlia și poetul Leo...

11.01.2019 09:17 Nicolae Negru Cine și de ce disprețuiește geopolitica?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md