22:20:56 06.12.2022
Stiri

Tentativă de LOVITURĂ DE STAT în R. Moldova? Un deputat de la PAS a dezvăluit când ar urma să se întâmple și cine ar fi pus la cale acest lucru: „Ei așteaptă ca în câteva luni TANCURILE lui Putin să ajungă la Chișinău”

Actualitate 23.07.2022 21:53 Vizualizări9065 Autor: Ziarul National
Tentativă de LOVITURĂ DE STAT în R. Moldova? Un deputat de la PAS a dezvăluit când ar urma să se întâmple și cine ar fi pus la cale acest lucru: „Ei așteaptă ca în câteva luni TANCURILE lui Putin să ajungă la Chișinău”


În toamnă s-ar pregăti o tentativă de lovitură de stat în R. Moldova, a dezvăluit în această seară deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Oazu Nantoi. Parlamentarul s-a referit la arestarea Marinei Tauber, dar și cei care ar sta în spatele ei și au intenția de a destabiliza situația în R. Moldova.

„Este Marina Tauber o politiciană curajoasă? Marina Tauber, spre deosebire de Ilan Șor, nu fuge din țară! Pe 21 iulie a venit în Parlament procurorul general interimar și a solicitat ridicarea imunității deputatei Marina Tauber. Parlamentul aprobă și la tribună apare Marina Tauber, care acuză guvernarea de dictatură și amenință „PAS” - ul că „în câteva luni ne vom schimba cu locurile” etc. Este Marina Tauber o politiciană curajoasă, convinsă că dreptatea e de partea ei? Nu cred. Mai degrabă, Marina Tauber nu este liberă în comportamentul său „curajos” – banii primiți pe durata mai multor ani trebuie răsplătiți”, a scris Nantoi într-o postare pe Facebook.

În același context, Nantoi a dezvăluit ce ar pune la cale cei care amenință că guvernarea PAS mai are câteva luni la dispoziție.

„Stăpânii Marinei Tauber mizează pe aceea că, în toamnă, vor reuși să destabilizeze situația și, în urma unei lovituri de stat, vor prelua puterea. Astfel Marinocica va ieși din pușcăria meritată! Iar suma banilor aruncați în vânt pe 19 iunie curent vorbește despre disperarea lor. Mai degrabă, atunci când Marina Tauber vorbește despre termenul de „câteva luni”, ea, laolaltă cu stăpânii ei, se așteaptă că, în câteva luni, tancurile lui Putin vor ajunge la Chișinău și Marinocica o să-i întâmpine cu un buchet de flori și multiple săruturi voluptoase!

Cred că a venit timpul să tragem concluziile și să tragem niște linii clare de demarcare în societatea noastră, dacă suntem capabili”, a conchis Nantoi.

Amintim că deputata Marina Tauber a fost pusă astăzi, 23 iulie, sub învinuire pe două capete de acuzare, iar în următoarele 30 de zile va sta în arest în Penitenciarul 13. Marina Tauber este bănuită de procurori de falsificarea raportului privind gestiunea financiară a Partidului „Șor” pentru primul semestru al anului 2022 prezentat la Comisia Electorală Centrală, pecum și de acceptarea finanțării aceleiași formațiuni de către un grup criminal organizat în cadrul alegerilor locale anticipate din noiembrie 2021.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.12.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simion vrea să placă...

02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md