15:50:50 25.06.2024
Stiri

VIDEO // Marina Tauber rămâne în arest în Penitenciarul nr. 13. Curtea de Apel Chișinău a RESPINS recursul avocaților, chiar dacă deputații Partidului „ȘOR” și PCRM au depus garanții pentru colega lor

Actualitate 01.08.2022 17:54 Vizualizări1744 Autor: Ziarul National
VIDEO // Marina Tauber rămâne în arest în Penitenciarul nr. 13. Curtea de Apel Chișinău a RESPINS recursul avocaților, chiar dacă deputații Partidului „ȘOR” și PCRM au depus garanții pentru colega lor realitatea.md


Deputata Marina Tauber rămâne în Penitenciarul nr. 13 pentru următoarele 20 de zile, după ce magistrații Curții de Apel Chișinău au respins recursul avocaților privind anularea măsurii preventive. Vicepreședinta Partidului „ȘOR” consideră că este reținută pe nedrept și e sigură că actuala guvernare va fi alungată de la guvernare.

„Este absurd, dar lupta continuă. Noi o să fim și o să rămânem puternici. Astfel de lucruri se pot întâmpla cu orice cetățean din țara noastră. Aceste decizii sunt fără precedent. Nici un politician nu a fost ținut în Penitenciarul nr. 13 până nu i-a fost demonstrată vinovăția. E vorba de presiuni politice… Toate aceste presiuni nu mai contează, oricum o să aibă loc alegeri parlamentare anticipate. Eu și în Penitenciarul nr. 13 rămân om. Nu vom ceda presiunilor”, a declarat Marina Tauber, după ce Curtea de Apel Chișinău a emis decizia.

Deputații Partidului „ȘOR” și ai Partidului Comuniștilor din R. Moldova (PCRM) au expediat astăzi Curții de Apel Chișinău o scrisoare prin care garantează că Marina Tauber nu se va eschiva de la urmărirea penală, dacă va fi eliberată din arest.

Marina Tauber, vizată în două cauze penale pornite pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat” și falsificarea raportului privind gestiunea financiară a formațiunii, a fost plasată în arest pe 23 iulie.

Tot astăzi, mai mulți susținători ai Partidului „ȘOR” au organizat un protest în fața Curții de Apel Chișinău. Aceștia au criticat guvernarea și au cerut eliberarea imediată a Marinei Tauber din arest.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md