23:14:59 06.12.2022
Stiri

VIDEO // Marina Tauber rămâne în arest în Penitenciarul nr. 13. Curtea de Apel Chișinău a RESPINS recursul avocaților, chiar dacă deputații Partidului „ȘOR” și PCRM au depus garanții pentru colega lor

Actualitate 01.08.2022 17:54 Vizualizări1239 Autor: Ziarul National
VIDEO // Marina Tauber rămâne în arest în Penitenciarul nr. 13. Curtea de Apel Chișinău a RESPINS recursul avocaților, chiar dacă deputații Partidului „ȘOR” și PCRM au depus garanții pentru colega lor realitatea.md


Deputata Marina Tauber rămâne în Penitenciarul nr. 13 pentru următoarele 20 de zile, după ce magistrații Curții de Apel Chișinău au respins recursul avocaților privind anularea măsurii preventive. Vicepreședinta Partidului „ȘOR” consideră că este reținută pe nedrept și e sigură că actuala guvernare va fi alungată de la guvernare.

„Este absurd, dar lupta continuă. Noi o să fim și o să rămânem puternici. Astfel de lucruri se pot întâmpla cu orice cetățean din țara noastră. Aceste decizii sunt fără precedent. Nici un politician nu a fost ținut în Penitenciarul nr. 13 până nu i-a fost demonstrată vinovăția. E vorba de presiuni politice… Toate aceste presiuni nu mai contează, oricum o să aibă loc alegeri parlamentare anticipate. Eu și în Penitenciarul nr. 13 rămân om. Nu vom ceda presiunilor”, a declarat Marina Tauber, după ce Curtea de Apel Chișinău a emis decizia.

Deputații Partidului „ȘOR” și ai Partidului Comuniștilor din R. Moldova (PCRM) au expediat astăzi Curții de Apel Chișinău o scrisoare prin care garantează că Marina Tauber nu se va eschiva de la urmărirea penală, dacă va fi eliberată din arest.

Marina Tauber, vizată în două cauze penale pornite pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat” și falsificarea raportului privind gestiunea financiară a formațiunii, a fost plasată în arest pe 23 iulie.

Tot astăzi, mai mulți susținători ai Partidului „ȘOR” au organizat un protest în fața Curții de Apel Chișinău. Aceștia au criticat guvernarea și au cerut eliberarea imediată a Marinei Tauber din arest.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.12.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simion vrea să placă...

02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md