04:05:04 31.05.2023
Stiri

Ceban e întrebat de la București câți bani i-au dat RUȘII pentru dezvoltarea Chișinăului: „Vrea pe BANII României să își construiască imaginea de politician acceptat de vest, dar totodată face planuri cum să consolideze COLOANA a 5-din R. Moldova”

Actualitate 12.04.2022 11:41 Vizualizări20820 Autor: Ziarul National
Ceban e întrebat de la București câți bani i-au dat RUȘII pentru dezvoltarea Chișinăului: „Vrea pe BANII României să își construiască imaginea de politician acceptat de vest, dar totodată face planuri cum să consolideze COLOANA a 5-din R. Moldova” Facebook


Primarii din România și-ar fi dat seama ce scopuri urmărește primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, iar din acest motiv aceștia vor refuza să mai semneze acorduri de înfrățire cu fostul deputat comunist și socialist.

„Au început să se prindă și primarii din România cum stă treaba cu Ion Ceban, primarul Chișinăului. Vergil Chițac, primarul Constanței, a anulat în ultimul moment acordul de înfrățire cu Chișinăul. Azi, Ceban dă reacții pline de venin, jignește și face spume la gură. Lui Ceban i se închid ușile în România. De ce? Nu e cinstit. Vrea pe banii României să își construiască imaginea de om politic acceptat de vest, în același timp face planuri cu Moscova cum să consolideze coloana a 5-a din R. Moldova”, consideră analistul politic de la București, Cristian Hrițuc.

Citește și: Primarul Constanței nu vrea să mai stea la aceeași masă cu prorusul Ion Ceban și a ANULAT semnarea acordului de „înfrățire”: „S-a atribuit o semnificație POLITICĂ semnării acordului”. Ceban a răspuns cu JIGNIRI la adresa omologului său

Potrivit sursei citate, România ajută direct cetățenii din R. Moldova.

„Nu e nevoie de un intermediar de genul lui Ceban, care să ducă banii prin firmele agreate, ca astfel să își facă și rost de fonduri pentru campanie și imagine de acceptat și să se laude și cu realizările făcute de alții. Domnule Ceban, de la ruși cam câți bani ați luat că după atâtea vizite? Ar fi trebuit să vedem rezultate spectaculoase. Aa, bani nu, doar indicații”, a conchis Hrițuc.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md