06:22:07 23.07.2024
Stiri

Ceban e întrebat de la București câți bani i-au dat RUȘII pentru dezvoltarea Chișinăului: „Vrea pe BANII României să își construiască imaginea de politician acceptat de vest, dar totodată face planuri cum să consolideze COLOANA a 5-din R. Moldova”

Actualitate 12.04.2022 11:41 Vizualizări21168 Autor: Ziarul National
Ceban e întrebat de la București câți bani i-au dat RUȘII pentru dezvoltarea Chișinăului: „Vrea pe BANII României să își construiască imaginea de politician acceptat de vest, dar totodată face planuri cum să consolideze COLOANA a 5-din R. Moldova” Facebook


Primarii din România și-ar fi dat seama ce scopuri urmărește primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, iar din acest motiv aceștia vor refuza să mai semneze acorduri de înfrățire cu fostul deputat comunist și socialist.

„Au început să se prindă și primarii din România cum stă treaba cu Ion Ceban, primarul Chișinăului. Vergil Chițac, primarul Constanței, a anulat în ultimul moment acordul de înfrățire cu Chișinăul. Azi, Ceban dă reacții pline de venin, jignește și face spume la gură. Lui Ceban i se închid ușile în România. De ce? Nu e cinstit. Vrea pe banii României să își construiască imaginea de om politic acceptat de vest, în același timp face planuri cu Moscova cum să consolideze coloana a 5-a din R. Moldova”, consideră analistul politic de la București, Cristian Hrițuc.

Citește și: Primarul Constanței nu vrea să mai stea la aceeași masă cu prorusul Ion Ceban și a ANULAT semnarea acordului de „înfrățire”: „S-a atribuit o semnificație POLITICĂ semnării acordului”. Ceban a răspuns cu JIGNIRI la adresa omologului său

Potrivit sursei citate, România ajută direct cetățenii din R. Moldova.

„Nu e nevoie de un intermediar de genul lui Ceban, care să ducă banii prin firmele agreate, ca astfel să își facă și rost de fonduri pentru campanie și imagine de acceptat și să se laude și cu realizările făcute de alții. Domnule Ceban, de la ruși cam câți bani ați luat că după atâtea vizite? Ar fi trebuit să vedem rezultate spectaculoase. Aa, bani nu, doar indicații”, a conchis Hrițuc.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md