17:30:45 25.02.2024
Stiri

INEDIT // Consultaţii medicale online, exclusiv pentru membrii sindicatelor din comunicaţii

Știri 15.02.2016 08:00 Vizualizări1751 Autor: Galina Munteanu


INEDIT // Consultaţii medicale online, exclusiv pentru membrii sindicatelor din comunicaţii

Angajaţii din sfera comunicaţiilor, membri ai sindicatelor, vor putea beneficia de consultaţii medicale online. Un serviciu în acest sens a fost lansat de către Federația Sindicatelor din Comunicații din Moldova (FSCM). Proiectul este unul inedit pentru republica noastră și este destinat exclusiv membrilor FSCM.

Astfel, o dată în săptămână, salariații care se vor adresa la comitetele sindicale de la întreprinderi pentru o programare, vor putea beneficia de o consultație medicală online, oferită de medicul Alexandru Gavriliță, doctor habilitat în cadrul Universității de Stat de Medicină şi Farmacie ,,Nicolae Testemiţanu".

„Deplasându-ne frecvent în teritoriu și discutând cu membrii de sindicat, am identificat o necesitate din partea salariaților de a beneficia de o mai bună asistență medicală. Ţinând cont de costurile de transport și alte aspecte, am decis să venim în sprijinul lor pe această cale, cu suportul noilor tehnologii”, a precizat președintele FSCM, Ion Pârgaru.

Potrivit liderului sindical, informațiile acumulate în urma acestor analize vor fi introduse într-o bază de date, pentru a monitoriza situația salariaților și a evalua ulterior eficiența consultațiilor oferite.

Federația Sindicatelor din Comunicații din Moldova este membru al Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova și are pe moment peste 14 mii de membri.Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md