06:05:53 21.09.2018
 
Stiri

Incendiu la Londra. Incredibil ce i-a SPUS un reporter unui copil care a scăpat din clădirea mistuită de flăcări

Actualitate 15.06.2017 20:02 Vizualizări2183 Autor: Ziarul National
Incendiu la Londra. Incredibil ce i-a SPUS un reporter unui copil care a scăpat din clădirea mistuită de flăcări sursa: google.ro

Jurnalistul Mark White a fost numit „idiot” de către utilizatorii social media după ce a intervievat un băiat care a scăpat cu bunica sa din incendiul devastator care a cuprins miercuri dimineață o clădire turn din vestul Londrei.

După ce l-a întrebat cum a ieșit din blocul cuprins de flăcări, i-a spus băiatului: „Deci, nici o școală pentru tine astăzi, atunci... are o latură bună, cred.”

Remarca a stârnit rapid revoltă, informează Mirror.

Un utilizator de Twitter a spus: „Nu-mi vine să cred că reporterul a spus unui băiat care tocmai și-a pierdut totul într-un incendiu: Ei bine, nici o școală de astăzi”.

O femeie a adăugat: „Ar trebui să-și ceară scuze!”

Mark White este reporter Sky News.

Un incendiu devastator a cuprins o clădire de locuințe din vestul Londrei, martorii declarând că flăcările au acaparat toate cele 24 de etaje.

În total, 200 de pompieri au fost chemați să lupte cu flăcările în cursul nopţii de marţi spre miercuri, au anunţat serviciile de prim-ajutor, potrivit AFP.

Zeci de persoane au fost rănite. Șefa departamentului de pompieri din Londra, Dany Cotton, a spus că există persoane decedate în incendiu, însă nu poate preciza numărul din cauza complexității intervenției.

Sursa: antena3.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md