15:01:02 17.10.2021
Stiri

Fugarul Veaceslav Platon, un nou ATAC la adresa Maiei Sandu: „Lansăm programul național „IDIOTENTEST”. De ce ea trebuie să fie președinte?”

Actualitate 08.09.2021 14:13 Vizualizări4578 Autor: Ziarul National
Fugarul Veaceslav Platon, un nou ATAC la adresa Maiei Sandu: „Lansăm programul național „IDIOTENTEST”. De ce ea trebuie să fie președinte?” Facebook


Fugarul Veaceslav Platon, aflat la Londra, a lansat un nou atac la adresa președintei Maia Sandu, care a încercat, în cadrul unei emisiuni televizate, să explice de ce premierul Natalia Gavrilița nu a fost obligată și nu a încălcat legislația atunci când nu a declarat casa în care locuiește la momentul actual (casa părinților n.r.).

„Dragi concetățeni, astăzi lansăm programul național german „Idiotentest”. În cazul în care răspundeți corect la întrebare, va deveni clar dacă dvs. puteți ocupa funcția de președinte, prim-ministru sau ministru al Justiției. Prima și singura întrebare: având în vedere textul Legii privind declararea averii și intereselor personale vă este clar că imobilul în care locuiți sau de care vă folosiți trebuie declarat? Sau poate că în acest text există neclarități? Dacă ați răspuns corect la această întrebare, atunci trebuie să solicitați urgent alegeri prezidențiale anticipate și să vă înregistrați candidatura. De ce? Cel puțin pentru că sunteți mai deștepți și mai pregătiți pentru această funcție publică de înaltă responsabilitate”, a scris Platon, cu referire la Maia Sandu.

Citește și: Sincronizare perfectă între Procuratura Generală și Platon? Neanunțat deocamdată în cautare INTERNAȚIONALĂ, acesta o acuză pe Maia Sandu că ar „DEZONORA” cetățenii R. Moldova: „Nu credeți că ați ocupat funcția destinată altcuiva?”

„Poate că nu ați absolvit Harvardul, nu ați fost ministru al Educației, dar vă este totul clar. De ce atunci ea trebuie să fie președinte, dar nu dvs.? Doar țara trebuie condusă de cei care sunt mai deștepți, nu de proști. Oricine care va trece acest „Idiotentest” se va descurca cu administrarea republicii mult mai bine decât actualii conducători. Da, poate că nu ideal, dar cu siguranță mai bine. Dacă din motive personale nu vă doriți această funcție, atunci, cu ușurință, le puteți spune prietenilor: Eu aș fi fost un președinte mai bun”, a mai scris Platon.

Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a aprobat pe 12 august emiterea unui mandat de arest pentru 30 de zile numele lui Veaceslav Platon, după ce acesta a refuzat să se prezinte în fața instanței de judecată. Termenul va curge din ziua în care acesta va fi reținut. Anterior, Alexandr Stoianoglo i-a luat apărarea lui Platon, spunând că acesta nu avea interdicție de a pleca din R. Moldova. „Cred că el va reveni și va fi prezent în instața de judecată pe dosarele care le avem în procedură”, a declarat Stoianoglo pe 20 iulie curent, în cadrul unei emisiuni de la N4.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Solon 08.09.2021 15:13

Instituirea postului de președinte în RM are o istorie interesantă. Potrivit presei timpului, el, această funcție, a fost instituită, pentru ca Moscova să aibă alte forțe de resiune asupra fostelor republici unionale. Asta explică unele șovăeli politice ale primului președinte și a luptelor interne la vîrful piramidei guvernamentale din anii 1990-1996. Iată că această schemă moscovită a nimerit în mânile altor partide, ce nu pot fi controlate de Kremlin spre binele sau defavoarea fostelor republici unionale. Probabil că cel mai perfect model de guvernare ar fi cele din SUA, Marea Britanie , Germania sau ...

i. potcoavă 08.09.2021 15:19

Nu e bine când prima persoană devine ”expert” în toate domeniile, inclusiv, cel juridic!!! Am avut precedentul, ”câte oleacă” specialist în toate domeniile, dar care nu a învățat nimic și se dă cu părerile zilnic.. Ar fi corect, ca interpretarea legii respective să fie făcută de specialiști consacrați și recunoscuți. Altfel, se șubrezește încrederea și față de această guvernare... Prea multe gafe, prostii, decizii și declarații stupide (vezi spre exemplu,legea prețurilor la combustibili..), făcute de noii guvernanți la fiecare ieșire..

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Al doilea război eco...

11.10.2021 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Stoianoglo, dr...

08.10.2021 09:08 Ziarul National Nicolae Negru // Ce ne pregătesc Mosc...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Alexandr Stoianoglo trebuie să se întoarcă la conducerea Procuraturii Generale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md